05:30 pm
ja jūs neēstu maizi, tad kā jūs ēstu sviestu?
ir kāds garšīgs veids, kā apēst pēc iespējas vairāk tauku?
avokado?, rieksti?
| From: | starro |
Date: | January 2nd, 2012 - 05:45 pm |
---|
| | | (Link) |
|
sakultu ar cukuru un smērētu uz biskvītiem
ceptu ar sviesta pupiņām
:) cukurs un biskvīti (maize) nederēs. arī visas indiešu šausmas, kas sastāv no sviests+cukurs+augļi nederēs.
nu tur sviestā ceptas garneles ar ķiplokiem un papriku, laši, plovs jēra treknais, cepts siers, brie, kamambērs, visi pūdētie taukainie smerdeļi, sviestā sutinātas zivis, rieksti jā, bet pēcāk grūti vēderam, siera salāti - nom, nom, nom, visi mani mīļākie ēdieni :)
avokādo - garneļu salātim, yess!
un visam pāri treknā slāņi bazilika pesto. ehh
es lasīju un dzirdēju balsi :))
šad tad. būs jāēd vairāk.
| From: | wowow |
Date: | January 2nd, 2012 - 06:35 pm |
---|
| | | (Link) |
|
majonēze ;)
tu gatavo majonēzi? ir kāda garšīga recepte?
| From: | wowow |
Date: | January 2nd, 2012 - 06:56 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nē, es gatavoju AR majonēzi (Francis, Provansas) :)
| From: | zin |
Date: | January 2nd, 2012 - 07:25 pm |
---|
| | | (Link) |
|
sviestā ceptu viskautko
| From: | dooora |
Date: | January 2nd, 2012 - 07:42 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tauki jau ar' mēdz būt dažādi. man te līdzcilvēks visam pieliek pa bišķim linsēklu vai kaņepju eļļas. izspiež sulas glāzīti + ēdamkaroti eļļas. sarīvē kādu sakni salātos, pārlej ar eļļiņu. izvāra zirņus, apslaka ar eļļiņu. atnāk beibe ciemos, ēēēļļļiņā
prātīgs cilvēks. stāsta liela tiesa pārtikas ātrāk un vairāk uzsūcas, ja apslaka ar eļļiņu.
man pašam piena tauki vislabāk garšo.
| From: | dooora |
Date: | January 2nd, 2012 - 07:56 pm |
---|
| | | (Link) |
|
vo, vo – it īpaši taukos šķīstošie savienojumi.
šim konkrētajam kadram (vismaz viņa māgai) ar laktōzi lāga nav pa ceļam, tā ka viņš savas nepieciešamās taukskābes galvenokārt no sēklām (eļļām) un riekstiem uzjem. šobrīd pilsētā ir viņa sirdpuķīte no Londōnas – daktere, permakultūriste un visādi citādi forša meiča – viņa Tev pulka vairāk par šīm lietām varētu apstāstīt. es žigli atveseļošos, un tad varētu kādu randiņu sarunāt, ne?
randiņu ar tevi un foršu meiču - sweet :)
| From: | porkus |
Date: | January 2nd, 2012 - 07:58 pm |
---|
| | | (Link) |
|
zoss taukus aizmirsāt
Taisīt Gī un lielā daudzumā tajā gatavot puķkāpostus u.c. dārzeņus.
ar ko gī ir labāks par sviestu?
Sviests skābst un bojājās, pelē utt. Gī, kas ir izkarsēts un no piemaisījumiem atdalīts sviests nemēdz sabojāties. Tas var atrasties istabas temperatūrā pat mēnesi, vai arī, ja lielākā Gī daudzumā pagatavo dārzeņus un ko citu, tas strādā kā konservants - pagrabā stāv jau 2 gadus nebojātas ceptas sēnes burciņās.
From: | (Anonymous) |
Date: | January 2nd, 2012 - 09:31 pm |
---|
| | | (Link) |
|
esot tīrāks