печально быть антисоциальным -

Jan. 2nd, 2012

05:30 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

ja jūs neēstu maizi, tad kā jūs ēstu sviestu?
ir kāds garšīgs veids, kā apēst pēc iespējas vairāk tauku?

avokado?, rieksti?

(21 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]starro
Date:January 2nd, 2012 - 05:45 pm
(Link)
sakultu ar cukuru un smērētu uz biskvītiem
ceptu ar sviesta pupiņām
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:January 2nd, 2012 - 05:49 pm
(Link)
:) cukurs un biskvīti (maize) nederēs. arī visas indiešu šausmas, kas sastāv no sviests+cukurs+augļi nederēs.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]pelican
Date:January 2nd, 2012 - 06:15 pm
(Link)
tu gaļu ēd?
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]pelican
Date:January 2nd, 2012 - 06:21 pm
(Link)
nu tur sviestā ceptas garneles ar ķiplokiem un papriku, laši, plovs jēra treknais, cepts siers, brie, kamambērs, visi pūdētie taukainie smerdeļi, sviestā sutinātas zivis, rieksti jā, bet pēcāk grūti vēderam, siera salāti - nom, nom, nom, visi mani mīļākie ēdieni :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]pelican
Date:January 2nd, 2012 - 06:22 pm
(Link)
avokādo - garneļu salātim, yess!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]pelican
Date:January 2nd, 2012 - 06:29 pm
(Link)
un visam pāri treknā slāņi bazilika pesto. ehh
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:January 2nd, 2012 - 06:33 pm
(Link)
es lasīju un dzirdēju balsi :))
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:January 2nd, 2012 - 06:32 pm
(Link)
šad tad. būs jāēd vairāk.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:January 2nd, 2012 - 06:35 pm
(Link)
majonēze ;)
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:January 2nd, 2012 - 06:37 pm
(Link)
tu gatavo majonēzi? ir kāda garšīga recepte?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:January 2nd, 2012 - 06:56 pm
(Link)
nē, es gatavoju AR majonēzi (Francis, Provansas) :)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]zin
Date:January 2nd, 2012 - 07:25 pm
(Link)
sviestā ceptu viskautko
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 2nd, 2012 - 07:42 pm
(Link)
tauki jau ar' mēdz būt dažādi. man te līdzcilvēks visam pieliek pa bišķim linsēklu vai kaņepju eļļas. izspiež sulas glāzīti + ēdamkaroti eļļas. sarīvē kādu sakni salātos, pārlej ar eļļiņu. izvāra zirņus, apslaka ar eļļiņu. atnāk beibe ciemos, ēēēļļļiņā
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:January 2nd, 2012 - 07:46 pm
(Link)
prātīgs cilvēks. stāsta liela tiesa pārtikas ātrāk un vairāk uzsūcas, ja apslaka ar eļļiņu.

man pašam piena tauki vislabāk garšo.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 2nd, 2012 - 07:56 pm
(Link)
vo, vo – it īpaši taukos šķīstošie savienojumi.
šim konkrētajam kadram (vismaz viņa māgai) ar laktōzi lāga nav pa ceļam, tā ka viņš savas nepieciešamās taukskābes galvenokārt no sēklām (eļļām) un riekstiem uzjem. šobrīd pilsētā ir viņa sirdpuķīte no Londōnas – daktere, permakultūriste un visādi citādi forša meiča – viņa Tev pulka vairāk par šīm lietām varētu apstāstīt. es žigli atveseļošos, un tad varētu kādu randiņu sarunāt, ne?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:January 2nd, 2012 - 08:12 pm
(Link)
randiņu ar tevi un foršu meiču - sweet :)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]porkus
Date:January 2nd, 2012 - 07:58 pm
(Link)
zoss taukus aizmirsāt
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:January 2nd, 2012 - 09:06 pm
(Link)
Taisīt Gī un lielā daudzumā tajā gatavot puķkāpostus u.c. dārzeņus.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:January 2nd, 2012 - 09:21 pm
(Link)
ar ko gī ir labāks par sviestu?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:January 2nd, 2012 - 09:30 pm
(Link)
Sviests skābst un bojājās, pelē utt. Gī, kas ir izkarsēts un no piemaisījumiem atdalīts sviests nemēdz sabojāties. Tas var atrasties istabas temperatūrā pat mēnesi, vai arī, ja lielākā Gī daudzumā pagatavo dārzeņus un ko citu, tas strādā kā konservants - pagrabā stāv jau 2 gadus nebojātas ceptas sēnes burciņās.
(Reply to this) (Parent)
From:(Anonymous)
Date:January 2nd, 2012 - 09:31 pm
(Link)
esot tīrāks
(Reply to this) (Parent)