ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-06-02 23:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par valsts galvām
lai būtu ārsta aploksnes. Lai būtu, tāda bija mirkļa struktūra un tirgus.

Toties tagad aizslepenoti LAD dokumenti par "Kājiņas J", vai B un Cē. Es nekad neatbalstīšu prezidentu, vai jebkuru citu cilvēku, kurš dojīdamiess pie siles valsts uzņēmumos hujārī vēl ļevo babku. Pie parašas viņam, jo kā jau teicu - poltiķim ir jābūt ar pāvesta biogrāfiju un ja mums te tiek stumts tāgs gnoinijs korumpēts hrens, tad es nespēlējos.


Šellī baidījās izlīst no skapja, lai mēs šos saukļus izkliegtu duetā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]perkons
2011-06-02 23:48 (saite)
Nu bet atzīsi, ka viss beigsies ar kaut kādu kurnēšanu pa kaktiem. Gan tu, gan es, gan citi klabinās savas tastatūras un pateiks to vai šo – visiem zināmo, bet, ne tu iesi vicināt lietussargus, ne smērēt fasādi pret Jēkaba ielas bruģi. Īsāk sakot - huiņa ir šī te kurnēšana par varām vai nevarām, jo tauta labāk rij popkornu noskatoties, kā saujiņa lietotāju padzied pie saeimas ēkas.

Bet, lai vai kāds būtu valsts galvenais loceklis - lielās masas to norīs kā ūdens malku uz paģirām, un būs mierā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]black_data
2011-06-03 09:55 (saite)
Lūk, vakar skalojot nost rūgtumu, par šito diskutējām. Lietussargi, bruģis stiklos u.c. Tas viss ir bijis. No tā bruģa vairāk baidās apkārtējās bodes, kā tie simts pidari, un to vakardienas balsojums arī pierādīja. Logus un fasādi jau salabos par valsts naudu. Baidās tie pidari no visādiem neaprēķināmiem prezidentiem, kas viņiem projekta vidū noraus pienu, un pēc gada būs jāiet kausīties pie sponsora: "Nu ko, atkal naudu vajag?"

Tā, ka jāsamierinās vien ir ar zemes racēja statusu, ja vien nav vēlme tanī visā spēlītē iesaistīties maķenīt vairāk, kā iemest kastē laiku pa laikam biļutenu, vai aiziet pabļaustīties pie kāda arhitektūras pieminekļa. Jo pēc visiem balsošanas rezultātiem tā vien šķiet, ka cilvēku, kuriem nepatīk, ka viņus uzvelk uz vafeli, ir krietni par maz. Vai varbūt kādam ir konkrēti fakti, kā tās balstiņas tiek skaitītas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mako
2011-06-03 09:13 (saite)
Saki, katram politiķim bērnībā jābūt bijušam hitlerjūgendā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]markizs
2011-06-03 09:47 (saite)
nu, ja viņam jābūt vecākam par 40 gadiem tad viņš ir bijis gan oktobrēnos, gan pionieros gan komjauniešos.
tātad - *jūgends latvijā ir mast hev, ja vien nemeklē pēc trimdas folklorista

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?