Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-06-09 15:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
a vot runājot par grupu arctic monkeys, man viņi kaut kādu pilnīgu neizpratni raisa. kaut kādi tīņugas bez smadzenēm, ar zvērīgu enerģētiku un nelabām perfekcionisma iezīmēm, kuras pie mums te nezkāpēc dēvē par "attieksmi". muzons man patīk, lai arī ir skaidrs, ka pēc gadiem desmit viņi spēlēs pilnīgi to pašu un pilnīgi tāpat. bet tā ir grupa pilnīgi bez jebkādas harizmas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dienasgramata
2008-06-09 15:15 (saite)
paskaidro Boriss Grebenščikovs: "В последнее время многомиллионная индустрия изготовления пластмассовых кружочков, на которых непостижимым образом запечатлены звуки музыки, зашаталась и затряслась. Колосс оказался на глиняных ногах, тигр оказался бумажным. Кому нужны фирмы звукозаписи, когда появился Интернет, и музыка стала свободной? Хочешь - скачивай бесплатно, хочешь - плати, хочешь - слушай, хочешь - не слушай. Вот только что для вас играла группа Arctic Monkeys, которая произвела переворот в музыке.
А началось все с того, что кто-то из друзей группы принес им книгу Островского "Как Закалялась Сталь". Arctic Monkeys открыли книгу, и в глаза им бросилась фраза "Жить нужно так, чтобы, оглядываясь назад, не было мучительно больно за бесцельно прожитые годы". Эта фраза поразила их как громом: они плюнули на компании звукозаписи и начали попросту выставлять свои записи на MySpace. В результате этого они оказались так нужны всем, что теперь всерьез считаются главной группой Великобритании.
Вот как порою искусство может преобразить человеческую жизнь."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2008-06-09 15:25 (saite)
cik es lasīju intervijas, viņi pie tā interneta buma vispār ir ņipričom, tur draugi atvēra vaļā myspace lapu, utt
un efekts strādā aptuveni tādi, ka koncertos par brīvu izdala diskus ar demoierakstiem, kurus fani pēc tam ciparo un samet soulsīkā.
da i viņi ne pirmie, kas sev tāda apmēra popularitāti izpelnījās ar interneta palīdzību, strokes bija pirmie - tos pat lielie rādžiņi nespēlēja, kad soulsīks bija pilns ar strokes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]affair
2008-06-09 15:24 (saite)
man patika viņu "bet that you look good on the dance floor", aber pēc tā singla viss tika tik drausmīgi uzpūsts, ka nevienu no viņu albumiem nemaz nenoklausījos. pārspīlētā uzmanība izraisa spēcīgas antipātijas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]affair
2008-06-09 15:25 (saite)
the strokes man šķiet konkrēti stingrāki

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2008-06-09 15:26 (saite)
jā, man strokes arī labāk patīk, lai arī monkeys ir tādi, nu, enerģiskāki

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hamish
2008-06-09 17:00 (saite)
Solista Aleksa sideproject The Midnight Puppet Show (vai kaut kas tamlīdzīgs) gan ir fifīgs. Īpaši klips par 80. gadu Krieviju, kur abi čalīši drasē kā Lenons savā laikā pa Rīdingspārku.

(Atbildēt uz šo)


[info]peacemaker
2008-06-09 18:31 (saite)
Imo, viņi ir tīrs britu fenomens. Dzied tur par Anglijas miglu, vietējiem naktsklubiem un citiem kontinenta iemītniekiem nesvarīgiem lietām. Mojo ir totālā autā no Tērnera tekstiem, pielīdzinot šamo Kērtisam un dēvējot par krutāko mūsdienu Lielbritānijas lielpilsētu apdzejotāju. Tipa, intelektuālais deju roks or smth.

A es dzirdu tikai labskanīgas, patiešām kruti uzbūvētas un nostrādātas dziesmas, pie kurām nav iebildumu padejot, bet citos apstākļos klausīties īsti nevelk :(.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2008-06-09 21:17 (saite)
man liekas, ka viņam tekstiem kājas uzskatāmi aug nevis no kērtisa, bet gan no džārvisa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?