Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-06-05 14:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
about gaming and not only gaming
vakar pusstundu riju asaras lasot šīs dievišķās geimžurnālistikas rindiņas (visi var priecāties arī bez īpaši speciālām zināšanām) , autors kavajnijs animē fans, kas ir manāms pa kilometru
es te pat drusku par ko citu
nu es visu saprotu, pat emo varu saprast

bet kā animē fanātiem visiem var rasties kaut kādas unearthly sajūtas un tādi dvēseles lidojumi astrālā no animācijas seriāla, kur piecsimt piecdesmit sēriju garumā boboti dauza astoņkājus vai kaut ko tādu? vairāk taču tur nekā nav, ir viena tiešām emocionāla filma par jāntārpiņu kapu, nu cik emocionāla, tik cik šindlera saraksts piemēram. a tādi viļņi tur gara lidojumi, ka vispār nesaproti, kā cilvēks var uztaisīt sev desmaizi, nemaz nerunājot par mazās vajadzības nokārtošanu. jā, jā, kā renāte ļitivnova, vot.

še, paļubujtesj. a tas, starp citu, ir 30 gadus vecs vīrietis ar sievu un bērniem.(autors gan jau ir izdzēsies, vietējie veterāntroļļi ar stāžu ātri vien dvēseles maurojienu nolika vietā)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

zelts
[info]peacemaker
2008-06-05 15:09 (saite)
О чем повествует телесериал Евангелион? Может быть о фантастических боях роботов и фантастических чудовищь? Или всетаки о невыносимом одиночестве среди живых людей? О чем повествует телесериал Elfen Lied? Может быть о разнузданном насилии возведенном в хрен знает какую степень? Или о Тяготах одиночества взрослеющих подростков, о проклятии самостоятельных решений и ответственности за них?
======
Es arī savu dienišķo filozofisko pārdomu devu gūstu, skatoties multfilmas, kuru sižets: "A young boy finds himself recruited as a member of an elite team of teenage giant-robot pilots by his father."

(Atbildēt uz šo)

diskutējama lieta tas anime, same as everythin
[info]batou
2008-06-05 15:27 (saite)
nē naruto nekad neesmu sapratis. tas jau kaut kāds bold and beutiful lol.

no GitS vsegda živ v naših serdcah!

(Atbildēt uz šo)


[info]begemots
2008-06-05 16:15 (saite)
Principā, izlasot postu sapratu, ka anime ir жалкие потуги на http://xkcd.com . Lūk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2008-06-05 16:18 (saite)
xkcd foreva

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?