es pats personīgs ([info]maigs) rakstīja,
@ 2023-05-01 22:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atbraucu uz Latviju uzspēlēt tenisu un pastaigāt pa mežu, so far so good
lai arī manā klātbūtnē vairāk netiek uzstājīgi smiets par geju jokiem un paplašinātajā famīlījā vīriešu pārstāvji atraduši mazāk aizskarošu veidu kā ironizēt par manu ārzemniecību ('nu jūs tur, liberasti'), tomēr neapzinātajā galā izsprūk plebeju pērles, ausis deg:
man prasa vai var mani var sveikt ar precībām, uz ko es pieklājīgi atbildu, ka nu gluži nē, paskaidroju, pieklājīji neizaicinošā tonī, kas ir oficiāla partnerība, mēģinu paplašināt stāstījumu, uzklausu šo to un mazliet paplašinu savu skaidrojumu, ka sajūta nav savādāka kā 'pirms un pēc' un taujāju vai jautātājiem ir bijusi atšķirīga sajūta 'pirms un pēc'. tiek secināts, ka īsti nav, bet nu, ka dzīvē ir gan piemēri, kad atšķirība ir jūtama. jautāju, kādi piemēri?
"Nu tur apprecās, pirms precībām sieviete glīta un kopj sevi, bet kā apprecās, tā izlaižas" pēc tam gan tiek ātri, pusklusi piebilsts, ka otrādāk jau arī mēdz būt, BET


es jau iekšēji esmu paspējusi sacepties par to, ka visiem klātesošajiem šis liekas pilnīgi normāls kā nosauktais pirmais piemērs.
ka, šo saka vīrietis, ko varētu raksturot kā pāķi vai lauķi.
ka ārišķība un veidols vai tā uzturēšana ir vispār cienīgs piemērs kā kaut kas kas raksturotu attiecību kvalitāti kaut vienā jēdzīgā veidā.
un, ka es nezinu, vai man būtu jāmēģina sevi iekšēji nomierināt pie katra šāda veida trigera un uz šo mierīgi noskatīties un samierināties
jo es jau, protams, vairāk nemēģināšu šo kaut kādā veidā mainīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]marina_
2023-05-02 08:46 (saite)
man jāatzīstas, ka es nezinu starpību starp apprecēšanos un oficiālu partnerību. bet es vienalga gribu teikt - o, forši, apsveicu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maigs
2023-05-03 23:36 (saite)
paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lilja_brik
2023-05-02 17:27 (saite)
tā "sevis kopšana" (vs. "izlaišanās") vispār ir kaut kāds mēms, lāsts, es vēl nemaz neesmu sapratusi, kā par to runāt, nedz arī, ko es pati par to domāju, jo es tur jūtu kaut kādu dziļāku līmeni. parasti ja cilvēks "nolaižas" un "beidz sevi kopt", tas ir tāpēc, ka viņš ir bēdīgs vai nav laika, un šī tiesāšanas tradīcija ir ļoti nesaprotama. interesanti, ka šis temats, kas beļģu draugu lokā neeksistē vispār nemaz, jo tas tiek uzskatīts kā kaut kas ļoti ļoti intīms, daudz intīmāk nekā kas ar ko guļ.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maigs
2023-05-03 23:39 (saite)
jā, piekrītu, daudzu līmeņu problemātika ar visām iespējamajām garšām Latvijas kontekstā. Holandijā, manā burbulī ar'ineviens par šito neiespringst; respektīvi , tas verbāli nepastāv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lilja_brik
2023-05-04 00:13 (saite)
lūk, "verbāli nepastāv". būtu interesanti saprast, kā tas ir radies. jo piemēram par jauno frizūru mani komplimentē ne tikai Austrumeiropas kolēģi, resp., tas pastāv tikai vienā virzienā, es kaut kur onlainā redzēju kā viens drag cilvēks runā par skaistumu, ka skaistums ir pamanīt to, kas ir, un nevis to, kā nav, bet kam vajadzētu būt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]apjukums
2023-05-03 17:12 (saite)
LOL man bija šāda epizode:
- nedēļa Latvijā, es pie ģimenes, kamēr mans vīrs citās darīšanās. Pieminu, kur esam sarunājuši tikties, lai viņš mani varētu savākt ar mašīnu un doties tālāk. Kāds ierosina citu tikšanās vietu, uz ko es atbildu, ka sākotnējā vieta ir ok un ka vīrs drošvien ir padomājis par izdevīgāko maršrutu. Uz šo mana vecāmamma piebilda: "Nu ja, vīram jāklausa".
Man bija pamatīgs LOLZ - nezinu, kas tas bija. Ne viņa pati savam vīram tā klausa, tikai tāda tukša vāvuļošana, kad nav nekā cita, ar ko aizpildīt laiku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maigs
2023-05-03 23:42 (saite)
šis man lika aizdomāties un atzīt, ka es laikam tomēr vairāk trigērojos 'īpašā' veidā no vīriešu puses izteiktām gudrībā/padomiem. patriarhāta mantojums, uh ah

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2023-09-18 22:00 (saite)
Radiņus savus konkrēti esi pievīlis.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?