Comments: |
varbūt negaršo labi, zato lētāk - parēķini, cik maksā burkāns un cik šampinjons!
ja jau piedrāzt garšas kārpiņas, tad tik pat labi var ēst arī avīzi ar šampinjona un burkāna attēlu. tas varbūt pat būtu vēl lētāk ;D
ar pareizo marinādi, šķiet, varētu pat zābaku apēst :D
o! uz jāņiem jāsamarinē ;D
kāda starpība, cik maksā, ja pēc vienreizējas lietošanas cilvēks, kuram garšas kārpiņas tomēr kaut kā vēl ir pieslēgtas smadzenēm, saprot, ka nu i nafig?
tas nav svarīgi, apparently neesi produkta mērķauditorija!
galu galā, ir taču arī cilvēki, kas patērē cūku sirdis un tūristu brokastis, iespējams, vienlaicīgi, bet es negribu zināt
Eu, eu, eu, cūku sirdis ir tīri ok manta!
cūkām iekšā varbūt, bet ne želejā
Kā reiz arī želejā ir lieliskas :) Man kā reiz liekas apšaubāmi nožmiegt zvēru tikai dēļ pāris pietiekami nenoteiktas formas gabaliņiem, kas ļauj aizmirst par to izcelsmi. Tā ka jā, cenšos ēst arī subproduktus un valkāt to zvēru ādas, kuru gaļu ēdu.
un vispār, kāpēc es sāku kaut kādu gastronomisko sraču pie visiem Taviem cibas ierakstiem, this shall not fly, es beidzu
No cilvēka, kas ēd plastmasas sviestmaizes kulināra kritika netiek pieņemta.>:| Marinētas sēnes imo ir bs enivej. Sēnes ir ok tikai mērcē. Tās pašas sēnes vietā var paņemt marinētu gurķi un sanāks tas pats efekts, tikai lētāk, - skābena, kraukškīga piedeva pie kā kreftīgāka.
Un btw, nezinu kā cūku sirdis, bet vistu sirdis ir zajebis izsautētas mērcītē.
Ar cūku sirdīm līdzīgi. Muskuļaudi paliek muskuļaudi, ne ar ko neiepaliek "parastai" gaļai.
Nu, ar gatavošanas ilgumu krietni iepaliek, bet rezultāts tāpat to vērts.
Eh, zinātu Tu manu kulināro izvirtību vēsturi, šitā neizrunātos. :P Un ir sava vieta sēnēm, un sava vieta gurķiem. Pēdējos arī gana daudzi ražotāji pamanās iemarinēt kaut kā briesmīgi. Es tiešām nevaru iztēloties pasākumu kopumu, kas veicams, lai marinētu gurķi pārvērstu mīkstā, saldenā kunkulī. Viņi tos gurķus pirms marinēšanas pret sienām klapē, vai?
Your cucumber is flacid?
Ā, versija varētu būt, ka viņi kā mongōļi gaļu apstrādāja - lika zem sedliem, lai jādelēšanas laikā samīkstinās. Kāds ir uz taviem mikstajiem gurķiem cauru dienu sēdējis un pirdis, vo.
Eh, nu, lai jau labi piržas šamiem, es tos konkrētos kopš noprovēšanas vairs nepērku anyway. Lai citi patērē to ļengano vilšanos.
| From: | snauts |
Date: | June 16th, 2017 - 11:44 am |
---|
| | | (Link) |
|
Pēc pirmo divu rindiņu izlasīšanas es gaidīju, ka tālāk sekos halucinogēno sēņu tripa apraksts. Vai tas bija apzināts nodoms no jūsu puses?
| From: | zazis |
Date: | June 16th, 2017 - 12:57 pm |
---|
| | | (Link) |
|
komōn. acīmredzams klikbaits. ;)
| From: | zazis |
Date: | June 16th, 2017 - 01:36 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es nekādā gadījumā nenosodu :) bet acīmredzamas lietas krīt acīs.
Jā, pilnīgi piekrītu par cukuru/saldinātājiem. Arī citi marinēti un skābēti produkti mēdz būt šausmīgi, jo skābuma reizēm pamaz, bet cukura pa pilnam.
Pieļauju, ka pie vainas EU debīlie standarti. Tādas marinādes, kādas taisa pašmāju babuļas nekad veikalā neopirksi, jo neatbilst tādām vai citādām piedienības normām.
Ir arī normālas marinādes, tā kā diez vai. Drīzāk vienkārši ražotājs vislētāko variantu uzbliezis.
Ne tikai lētāko, bet arī, lai neofendētu cilvēkus, kas nemīl pikantumu/sāli. Esmu šo ievērojis pārāk bieži, lai tā būtu sagadīšanās. Kaut vai tajos pašos veikalšašlikos. Tiek prezumēts, ka cilvēki, kam tas ir par pliekanu paši ''modificēs'' marinādi pēc savas gaumes. Toties, ja uztaisīsi uzreiz ar pamatīgu garšu, var atbaidīt potenciāllos pliekanības piekritējus.
Teiksim mani, vecāka gada gājuma cilvēki, kas marinē gurķus un tomātus, vienmēr sagāž dafiga sīplu un vēl aso čilli piperu garšai. Ko tādu nekad neredzēt supermārketa produkcijā.
Otra lieta, nesen paskatījos kaut kādu sižetu par Kazahstānu vai citu ex-sovdepa valsti un tur bija par milzīgu mājsaimniecību ar lopie, tīrumiem un tādā garā. Viņiem ir kladofka konservētiem zirņie, kurus pagaidām nav realizējuši un saka, ka EU neņem pretīm, jo ''nepareizas kalibrs''. Le fuck?
Vienīgā labā lieta, ka vismaz Latvijā vēl arvien šur tur darbojas maziņas (parasti viens cilvēks) garšīgu produktu ražotnes. Piemēram kūpinājumi. Daudzi speciāli brauc uz Saulkrastiem, lai nopirktu foršās kūpinātās (pirms tam labā marinādē) vistiņas vai gaļu, jo tās pārdodas mazā bodītē tikai šeit. Nezinu vai tas onkols pac viņas taisa (neesmu prasījis), bet viņš, kā saprotu ir vienīgais izplatītājs Latvijā. Kaut kad esen kaut ko līdzīgu nopirku Centrāltirgū, bet kopumā ļoti maz kur var dabūt labus kūpinājumus, ko kā zināms, kūpināta produkcija ir karecenogēna, tātad verboten.
Pirms 2004tā bija daudz labāk šajā ziņā. Katra mazā bodīte (kuras arī ir pamatā izmēzuši lielveikali) pārdeva vismaz kaut ko no mazo pārtikas ražotņu (arī alus darītavu) produkta. Šobrīd pēc tās dikti jāmeklē. EU nepatīk specifiska kulinārija tā pat kā specifiski cilvēki. Visiem jābūt pelējiem uzvaras pilsoņiem, kas ēd tikai uzvaras gaļu un piedzer uzvaras alu (sore parpolitisko kvipu). | |