|
[Jun. 16th, 2017|12:20 am] |
|
|
|
Comments: |
Eh, zinātu Tu manu kulināro izvirtību vēsturi, šitā neizrunātos. :P Un ir sava vieta sēnēm, un sava vieta gurķiem. Pēdējos arī gana daudzi ražotāji pamanās iemarinēt kaut kā briesmīgi. Es tiešām nevaru iztēloties pasākumu kopumu, kas veicams, lai marinētu gurķi pārvērstu mīkstā, saldenā kunkulī. Viņi tos gurķus pirms marinēšanas pret sienām klapē, vai?
Your cucumber is flacid?
Ā, versija varētu būt, ka viņi kā mongōļi gaļu apstrādāja - lika zem sedliem, lai jādelēšanas laikā samīkstinās. Kāds ir uz taviem mikstajiem gurķiem cauru dienu sēdējis un pirdis, vo.
Eh, nu, lai jau labi piržas šamiem, es tos konkrētos kopš noprovēšanas vairs nepērku anyway. Lai citi patērē to ļengano vilšanos. | |