|
[Jun. 16th, 2017|12:20 am] |
|
|
|
Comments: |
No cilvēka, kas ēd plastmasas sviestmaizes kulināra kritika netiek pieņemta.>:| Marinētas sēnes imo ir bs enivej. Sēnes ir ok tikai mērcē. Tās pašas sēnes vietā var paņemt marinētu gurķi un sanāks tas pats efekts, tikai lētāk, - skābena, kraukškīga piedeva pie kā kreftīgāka.
Un btw, nezinu kā cūku sirdis, bet vistu sirdis ir zajebis izsautētas mērcītē.
Ar cūku sirdīm līdzīgi. Muskuļaudi paliek muskuļaudi, ne ar ko neiepaliek "parastai" gaļai.
Nu, ar gatavošanas ilgumu krietni iepaliek, bet rezultāts tāpat to vērts.
Eh, zinātu Tu manu kulināro izvirtību vēsturi, šitā neizrunātos. :P Un ir sava vieta sēnēm, un sava vieta gurķiem. Pēdējos arī gana daudzi ražotāji pamanās iemarinēt kaut kā briesmīgi. Es tiešām nevaru iztēloties pasākumu kopumu, kas veicams, lai marinētu gurķi pārvērstu mīkstā, saldenā kunkulī. Viņi tos gurķus pirms marinēšanas pret sienām klapē, vai?
Your cucumber is flacid?
Ā, versija varētu būt, ka viņi kā mongōļi gaļu apstrādāja - lika zem sedliem, lai jādelēšanas laikā samīkstinās. Kāds ir uz taviem mikstajiem gurķiem cauru dienu sēdējis un pirdis, vo.
Eh, nu, lai jau labi piržas šamiem, es tos konkrētos kopš noprovēšanas vairs nepērku anyway. Lai citi patērē to ļengano vilšanos. | |