Neparedzēta reakcija - [entries|archive|friends|userinfo]
kjiimikjis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 16th, 2017|12:20 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 16th, 2017 - 01:40 am
(Link)
No cilvēka, kas ēd plastmasas sviestmaizes kulināra kritika netiek pieņemta.>:|
Marinētas sēnes imo ir bs enivej. Sēnes ir ok tikai mērcē. Tās pašas sēnes vietā var paņemt marinētu gurķi un sanāks tas pats efekts, tikai lētāk, - skābena, kraukškīga piedeva pie kā kreftīgāka.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 16th, 2017 - 01:42 am
(Link)
Un btw, nezinu kā cūku sirdis, bet vistu sirdis ir zajebis izsautētas mērcītē.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:June 16th, 2017 - 08:30 am
(Link)
Ar cūku sirdīm līdzīgi. Muskuļaudi paliek muskuļaudi, ne ar ko neiepaliek "parastai" gaļai.
[User Picture]
From:[info]summoned
Date:June 16th, 2017 - 09:05 am
(Link)
Nu, ar gatavošanas ilgumu krietni iepaliek, bet rezultāts tāpat to vērts.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:June 16th, 2017 - 08:29 am
(Link)
Eh, zinātu Tu manu kulināro izvirtību vēsturi, šitā neizrunātos. :P Un ir sava vieta sēnēm, un sava vieta gurķiem. Pēdējos arī gana daudzi ražotāji pamanās iemarinēt kaut kā briesmīgi. Es tiešām nevaru iztēloties pasākumu kopumu, kas veicams, lai marinētu gurķi pārvērstu mīkstā, saldenā kunkulī. Viņi tos gurķus pirms marinēšanas pret sienām klapē, vai?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 16th, 2017 - 10:33 am
(Link)
Your cucumber is flacid?

Ā, versija varētu būt, ka viņi kā mongōļi gaļu apstrādāja - lika zem sedliem, lai jādelēšanas laikā samīkstinās. Kāds ir uz taviem mikstajiem gurķiem cauru dienu sēdējis un pirdis, vo.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:June 16th, 2017 - 01:11 pm
(Link)
Eh, nu, lai jau labi piržas šamiem, es tos konkrētos kopš noprovēšanas vairs nepērku anyway. Lai citi patērē to ļengano vilšanos.