: who's that girl? - : the black dahlia

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 29., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:24 - : the black dahlia
taisnību sakot, es nesaprotu, ko visi tā priecājas, ka zatlers savā runā ir paudis viedokli, ka vajadzētu atlaist saeimu. un visiem uzreiz baigā sajūsma. a ko vietā liks, ja tiešām atlaidīs? atkal tikai "padzīt", "atlaist" un "nomainīt". pilnvaru atlaist viņam nemaz nav, un cik es atceros, satversmi pēdējo divu nedēļu laikā neviens tā kā vēl nav izmainījis šajā ziņā.

upd. ak tad ir jau rīkojums! nē, nu, no humora puses raugoties, gājiens diezgan veikls.

(22 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]dunkelheit
Date:29. Maijs 2011 - 13:29
(Link)
Neviens jau nesaka, ka viņš atlaidīs, viņš var tikai rosināt taisīt referendumu.
Un vispār tas viss ir kārtējais cirks, atkal uztaisīs sev baigās atlaišanas kompensācijas, tiks jaunos amatos un visi būs apmierināti.
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Maijs 2011 - 13:40
(Link)
vienīgais, kas mani apmierinātu, būtu, ja zatlers paliktu arī otro termiņu par prezidentu, tā vienkāršā iemesla dēļ, lai nebūtu viņam jāmaksā. vēl.

un vispār latvijai pārak maz naudas, lai šito demokrātiju uzturētu.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:29. Maijs 2011 - 14:20
(Link)
Ko likt esošās sistēmas vietā? Anarhosindikālismam vai kam tamlīdzīgam nemazgātās masas, man domāt, nav pietiekami izaugušas no netīriem autiņiem.
[User Picture]
From:[info]felipe
Date:29. Maijs 2011 - 14:33
(Link)
Šādus jautājumus nav pieklājīgi tagad uzdot, šobrīd galvenais ir sadoties rokās un apsveikt vienam otru ar taisnīguma uzvaru! Urā!
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:29. Maijs 2011 - 16:33
(Link)
Ya-a-ay, and there was much rejoicing.
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Maijs 2011 - 16:39
(Link)
kad realitātē nekas nav noticis, kāds tikai atkal parunājis kā šlesers - 50 000 darbavietas visiem! . nu, šoreiz tas bij zatlers - atlaist saeimu!

un pūlis lauž krēslus.
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:29. Maijs 2011 - 16:56
(Link)
klau, vai tu esi bijusi kādā cietumā un redzējusi kas tur sēž. gadus atpakaļ es biju sieviešu cietumā pie asares ciemos un paklausījos par ko tur viņas kolēģes sēž. mazas zemas tumšas par krāpniecību. ko viņas nez bija tādu nokrāpušas. cerams jau ka vismaz miljonu, ja jau cietumā. un cietumā jau var tikt tikai tad, kad no augšas kāds ieliek, bet cits kāds augšā atļauj ielikt. bet te redz gribēja vienam aizdomīgam māju pakaratīt un kas? až visa saeima nobalsoja pret. un kā tas tavuprāt izskatās vai tev pie vienas vietas un tu dzīvo savā mazajā pasaulītē un tev vienalga kurš ko zog, kurš kur sēž, ka tik pašai dzīvē viss ok. sanāk jau man tā kā te moralizēt, bet zini - mani vienreiz bandīti noķēra gaišā dienas laikā un vilka pa ielu un klusu vietu sist un ko tu domā - kāds garāmgājējs ieinteresējaš palīdzēt - ne taču. jo - its not my biznes. tā vispār ir fantasķika - samierināties ar esošo kā neizbēgamu netaisnību un priecāties citu problēmām pa vidu, kamēr pašu nav paņēmuši pie pakaļas. un tici man - katram no mums pienāks mirklis, ka paņems pie tās pakaļas ka maz neliekas. un arī tevi paņems, tikai tad nebrīnies, ka tavu kliegšanu neviens nedzird un apkārt neviens krēslus nelauž.
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Maijs 2011 - 17:13
(Link)
nevienu pašu mirkli nesaku, ka pastāvošā iekārta nav jāmaina, un ka zatlera minētie apsvērumi (par šlesera mītnes kratīšanu vispār varu iedomāties tikai vienu vai divus iemeslus, kāpēc varētu nobalsot pret, neviens no tiem nav šlesera vai citu iesaistīto pusē) nav pamatoti.

ko es saku toties ir - par agru priecāties, kad vēl nekas nav mainījies. varbūt tu to redzi kā iespēju izmaiņām. es mazliet pagaidīšu, lai kaut kas tiešām sāk notikt.

par cietumu atbilde ir pretēja tai, ko gaidīji :)
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:29. Maijs 2011 - 17:26
(Link)
es nedomāju, ka kāds priecājas par kaut ko kas vēl nav noticis un ir iespējams, bet varbūt nav. cilvēki taču priecājas par notikušo, kas ir noticis. par to, ka beidzot kāds mironis morgā piecēlies un izrādījies dzīvs.
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Maijs 2011 - 18:55
(Link)
a izklausās citādi.
[User Picture]
From:[info]klemans
Date:29. Maijs 2011 - 13:38
(Link)
manā skatījumā, šis vairāk ir kā skaidrs mājietns, ka daudziem, tsk VZ, pieriebusies tā patvaļa, ar ko daži kundziņi tur nodarbojas!
Nav jau ilūziju, ka būs tikai jaunas sejas, jauni līderi. Ir cerība, ka varbūt tie kas no vecajiem tiks atpakaļ sapratīs, ka viņu galvenais pienākums ir strādāt priekš mums, nevis mums priekš viņiem!
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Maijs 2011 - 13:43
(Link)
tieši tie vecie būs tie, kas neko nesapratīs. un principā jau neviens no vecajiem nedrīkstētu tikt atpakaļ, - kas tad tā par atlaišanu, ja pēc tam sanāk atpakaļ tie paši, nomainot tikai kaut kādus zaļos gurķus, kas būtu gatavi strādāt priekš mums.

a ko tad darīt? nezinu, bet pirms atlaist vienus, vajadzētu padomāt, ko liks vietā. nezinu, varbūt izglītotus cilvēkus. tie vismaz, lai kādi būtu, prot stratēģiski domāt.
[User Picture]
From:[info]klemans
Date:29. Maijs 2011 - 13:56
(Link)
Šī būs vēlviena iespēja neļaut "vecajiem" tik atpakaļ ...
[User Picture]
From:[info]felipe
Date:29. Maijs 2011 - 13:59
(Link)
Tieši kā?
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:29. Maijs 2011 - 14:11
(Link)
Emmmm ļaujiet padomāt, šis ir grūts jautājums!
...
Nebalsojot par viņiem?
[User Picture]
From:[info]felipe
Date:29. Maijs 2011 - 14:18
(Link)
Hvz, nekad neesmu par viņiem balsojis, bet vnm viņi ir tikuši. Neredzu argumentus kāpēc, lai šoreiz kaut kas būtu citādāk.
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Maijs 2011 - 16:37
(Link)
nevar jau vienkārši nebalsot par kaut ko.
vajag kaut ko, par ko balsot vietā. un tur rodas nelieli sarežģījumi.

vispār, kakovo čorta tik daudz partiju latvijā?
[User Picture]
From:[info]morloku_karalis
Date:29. Maijs 2011 - 14:56
(Link)
lol, jā, šoreiz jau nu gan mēs to zombie Lāčplēsi no tās Daugavas izvilksim. mosties, mosties, senču gars.

ko gan tie, kas par "vecajiem" jau tāpat nebalsoja, varētu darīt savadāk, lai kaut ko ļautu vai neļautu? tie, kas balso par Lembi, balso tieši par stipro saimnieka roku, un viņu viedokli jau nu šāda ākstīšanās neizmainīs.
[User Picture]
From:[info]morloku_karalis
Date:29. Maijs 2011 - 14:52
(Link)
nu ja, nu. es nesaprotu, kādēļ cilvēkiem liekas, ka tie, kas balsoja par, piemēram, Lembergu, šādi sarīkotās vēlēšanās varētu balsot savādāk. Vienotība zaudēs pāris vietas nacionālpajoliņiem un jauno valdību (ja saeimu tiešām atlaidīs) veidos SC un ZZS - kuras, tīri sagadīšanās pēc, ir tās partijas, kuru dēļ saeimas atlaišana vispār tiek ierosināta. diža latviešu tautas uzvara.
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Maijs 2011 - 16:36
(Link)
gribas vēl piebilst, ka varbūt tagad radīsies apskaidrība (too late, though, it seems), ka nīst latvijas krievus tik dikti varbūt tomēr nevajadzēja. ņems un atspēlēsies tas tagad. grūti visiem žitj družno, nu.
[User Picture]
From:[info]aardark
Date:29. Maijs 2011 - 16:42
(Link)
"a ko vietā liks, ja tiešām atlaidīs?" "Ja tiešām" varēji arī nerakstīt, atlaidīs pilnīgi noteikti. Nezinu, kam šobrīd būtu jānotiek, lai referendumā vairāk cilvēku nobalsotu pret atlaišanu (uzticība Saeimai aptaujās ir ap 10% vai zemāk). Šajā referendumā pietiek ar balsu vienkāršu vairākumu, un nav noteikts minimālais referenduma dalībnieku skaits, tā kā teikt, ka Zatlera ir tikai "paudis viedokli" un varbūt nekas nemaz nenotiks, ir mazākais dīvaini.

Ko liks vietā, tas tiks noteikts vēlēšanās. Nezinu, kā tu iztēlojies, ka "pirms atlaist vienus, vajadzētu padomāt, ko liks vietā". Zatlers nav diktators, viņš neizlemj, ko liks vietā, to dara tauta. Tautas domājošajai daļai šobrīd kā vēl nekad vajadzētu pacensties izglītot savas nozombētās omītes un radus laukos par to, kas patiesībā ir ZZS (nožēlojamu populistu vēzis, kas nogalina Latviju).

Lai kas arī nenotiktu, šis būs precedents, ka nepietiek tikai sarīkot reklāmas kampaņu reizi četros gados un pēc tam justies drošiem, ka var darīt jebko, kaut burtiski aizstāvēt mafiju.
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Maijs 2011 - 17:13
(Link)
es ceru, ka tas būs precedents. i really do.

> Go to Top
Sviesta Ciba