MRS WOLF ([info]zoja) rakstīja,
@ 2015-04-29 15:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taukpienjemshanas besis
Kaa jau katru vasaru, pirms pludmales sezonas paraadaas visaadi piedaavaajumi, skidkas, plakaati un tt. Velns zin kaada peec Londonas sievietes sadusmoja shitas. https://timedotcom.files.wordpress.com/2015/04/london-ad-beach-body.jpg?quality=65&strip=color&w=1100. Saakaas runas par to, ka every body is beach ready, tad piesleedzaas feministes un visi vispaar sajuka praataa. Vinji tagad taisaas riikot gaaljienu Hyde Park - lets reclaim beach.
Man tas liekas tik stuulbi - KAA VISPAAR VAR APLEKTIES UZ PLAKAATU. Morning, visur ir photoshopeeti plakaati ar 18 gadiigaam meiteneem looking their best. Common, grow up!
Ja tev ir tik liels stress par savu izskatu, ka tevi aizvaino plakaats, then do something about it!!
Un vispaar cilveekiem ir pilniigi pofig, kaadi tushnji vai kaulu kambari pa pludmali vazaajaas. They are too busy enjoying themselves.
Bet ir lietas, ko es nesaprotu.....

Real women, fat acceptance, healthy at any size. Kas tas ir pa stuulbumu???
Shis gan mani biedee, ka paaris traki baaieshi kas nevar tik ar sevi galaa, grib, lai cilveeki saak pienjemt vinjas kjermenjus kaa normaalus un skaistus.
Piedodiet obese nav skaisti nekaadaa vaidaa, jo cilveeki no taa mirst. Mani uztrauc, ka ir cilveeki, kas grib uzspiest savus neveseliigos paradumus kaa normu, taa jau mums pietiek beernu ar lieko svaru, veel saaksim vinjiem staastiit, ka tas ir normaali.
Pietam, saaksim nosodiit sievietes, kas par sevi ruupeejaas un ir fit, kaa fatshaming!!!! Mums buutu jaapriecaakaas par veseliem cilveekiem, nevis vinjiem jaauzbruuk.

Uz fatacceptance movement baazes es tuliit izdomaashu atveert smokersacceptance movement, taa tachu arii ir mana neveseliigaa izveele un kaa cilveeki vispaar uzdroshinaas man pa to braukt augumaa.
Un jaa, ja man kaa smeekjeetaajam ir jaamaksaa extra tax, par to ka kaadam buus manas nopiipeetaas plaushas jaarstaee, ljoti resniem cilveekiem buutu jaamaksaa extra tax arii, deelj taa ka buus jaaarstee vinju diabeeti, sirdstriekas un visi citi suudi.

Vai tieshaam cilveekiem ir vieglaak uzbrukt citiem par to ka vinji ir fit, nevis sanjemties un saakt kautko dariit, kaut vai uzkaapt pa trepeem....
Enegry in... energy out.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2015-04-29 18:04 (saite)
Atceroties, kādas tauku bumbas, kādas šausmas nācies redzēt UK, nav brīnums, ka vietējās lecas :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zoja
2015-04-29 18:10 (saite)
Tur jau taa lieta, paarsvaraa visiem ir absoluuti vienalga, ko tu ar sevi dari, bet, ja tu man saac sejaa gruust, ka man tas ir jaapienjem, sorry, tad man ir taadas pashas tiesiibas tev duumus puust sejaa, un teikt , ka tev tas ir jaapienjem.
Lai dziivo katrs cilveeks laimiigi taads kaads vinjsh grib buut, nevajag citiem braukt augumaa, ka vinji izveelaas dziivot citaadaak.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2015-04-29 18:11 (saite)
Nu, britu bumbulīši tādu plakātu pašas uztvērušas kā augumā braukšanu, kas neļauj viņam būt laimīgām, kādas ir :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zoja
2015-04-29 18:14 (saite)
Bet, ja tu esi laimiigs ar to, kaads tu esi, tad tevi shis plakaats nepeertu. Ja neesi, nevaino plakaatu, bet saac kautko dariit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]evy
2015-04-29 19:35 (saite)
..jo ruugtaa patiesiiba aciis grauzh.
interesanti, kaa tad, vinjupraat, vajadzeetu reklameet notieveeshanas liidzekljus? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zoja
2015-04-29 23:23 (saite)
Nu es jau par to pashu. Vinji vienkaarshi uzlikushi tieshaam smuku zakji un tagad visi cepjaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2015-04-29 20:52 (saite)
Lai cik man gribētos redzēt pludmalēs tikai šādus tvirtus ķermeņus, es tomēr varu saprast, ka šāda reklāma var būt neētiska, jo 1) šādi novējēšanas līdzekļi ir neefektīvi, 2) manipulēt tautu ar seksīgu ķermeni, lai pārdotu šādus medicīniski neatzītus līdzekļus vai vienalga ko, arī nav diez cik labi, neatkarīgi no mērķauditorijas.

Bet mīnus reklāmas šādi foto plakāti varētu būt izlikti visur reklāmu vietā ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zoja
2015-04-29 23:24 (saite)
Taa ir tikai reklaama, sex sells. Bet tas, ka cilveeki zvanaas shai kompaanijai un sola uzsprodzinaat, gan ir worrying.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2015-04-29 23:31 (saite)
Tiešām worrying? Man nē. Tā jau tikai emocionālu cilvēku izlādēšanās, un ja tas traucē, tad policija viņus ātri nomierinās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?