(no subject)

« previous entry | next entry »
Apr. 22nd, 2017 | 10:34 pm

toties vakar mēs ar kolēģi aizdevāmies iečekot "biznesa pusdienas" vietā ar kosaukumu KukBuk (Pulkveža Brieža 11)
jāsaka, im impressed.
par 5, 6 vai 7 eur attiecīgi var dabūt 1, 2 vai 3 ēdienus. + maize un ūdens.
interesantus un labi pagatavotus ēdienus. restorānīgus un normālā izmērā :)

upd:
xoxoxo
un tad viņi izdomāja pacelt cenas: Pamatēdiena cena – € 5,00 (tāpat kā iepriekš), 2 ēdienu cena – € 7,00, 3 ēdienu cena – € 8,50.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {19}

Skabičevskis

(no subject)

from: [info]begemots
date: Apr. 22nd, 2017 - 11:41 pm
Link

nu, priekš pbrieža droši vien normāla cena.

bet jāatzīmē, ka āgenskalnā var restorāna kvalitātes ēdienus pusdienās dabūt par 3,50. zupa + izvēle no 2 otrajiem un 2 piedevām. izvēle maza, bet nikna.

Reply | Thread


judging the mice

(no subject)

from: [info]rasbainieks
date: Apr. 22nd, 2017 - 11:50 pm
Link

nu, kukbuks tomēr ir zolīds restorāns. adrese nav tik būtiska. bet kuru vietu āgenskalnā tu domā?

Reply | Parent | Thread


Skabičevskis

(no subject)

from: [info]begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 09:53 am
Link

visi savējie

Reply | Parent | Thread


judging the mice

(no subject)

from: [info]rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 09:57 am
Link

nu, kukbuks vairāk ir ostas skati nekā visi savējie :)

Reply | Parent | Thread


Skabičevskis

(no subject)

from: [info]begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:11 am
Link

droši vien.

vnk VS izceļas salīdzinājumā ar visiem pārējiem pusdienu piedāvājumiem, ko gadījies ēst.

biju starp citu, nesen izmēģinājis tādu "restorāns 36. līnija", kurš tikko atvēries uz Jūrmalas šosejas 'n reklamējas pa radio. Pusdienu piedāvājums totāls s, par hmm, jā, 6,8x lielāku cenu.

Reply | Parent | Thread


judging the mice

(no subject)

from: [info]rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:46 am
Link

pag, kaut kas te neklapē. 36. līnija taču nav nekas jauns. praisīgs jūrmalas restorāns, kura slava pārsvarā velk uz "strādā uz krieviem, tāpēc apkalpošana kā krievijā", kur maksā par skatu, un ēdiens diemžēl aizpeld stipri otrā plānā, lai gan pavārs, protams, ar vārdu.
mans favorīts āgenskalnā no pusdienu piedāvājumiem ir veldze. tur ir pavārs ar fišku, kurš turklāt arī veģetāro piedāvājumu māk uztaisīt foršu (tā bieži negadās).

Reply | Parent | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Apr. 23rd, 2017 - 12:05 pm
Link

Veldzi derētu iečekot.
man vispār ir doma, ka derētu uzrīkot vienu Āgenskalna bārgājienu kādā saulainā sestdienas pēcpusdienā ;)

Reply | Parent | Thread


vilibaldis

(no subject)

from: [info]vilibaldis
date: Apr. 24th, 2017 - 09:24 am
Link

bārgājieni vispār prasās uzrīkojami, kur nu vēl Āgenskalnā :)

Reply | Parent


Skabičevskis

(no subject)

from: [info]begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 01:40 pm
Link

viņi tikko atvēra uz jūrmalas šosejas filiāli. pa radio reklamējas

Reply | Parent


Skabičevskis

(no subject)

from: [info]begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:12 am
Link

pie tam VS pamata ēdienkarte, manuprāt, atšķiras no pp.

Reply | Parent | Thread


judging the mice

(no subject)

from: [info]rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:20 am
Link

tu gribi teikt, ka visi savējie, kas ir ēstuve, ok ēstuve, bet ne restorāns, uz pusdienu piedāvājumu pēkšņi ievērojami paceļ latiņu un atvelk restorāna līmeni? :)

Reply | Parent | Thread


Skabičevskis

(no subject)

from: [info]begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:30 am
Link

nezinu par viņu pamata līmeni, jo eju tur tikai pusdienas ēst.

bet, jā, piemēram, viņu nesen dotā tītara gaļas terīne ar auksto sinepju vinegreta mērci kopā ar lēcām ar pupiņām un gurķu-spinātu salātiem ar sezama eļļas mērci bija, jā, manuprāt, gluži pieklājīgā restorāna līmenī.

un tas nav vienīgais piemērs.

dažreiz gan, pēc manas saprašanas, viņiem arī ar pusdienu piedāvājumiem misējas. bet pārsvarā nē.

Reply | Parent | Thread


judging the mice

(no subject)

from: [info]rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:58 am
Link

starp citu, pamata ēdienkarte no pusdienu piedāvājuma atšķiras visur, atskaitot precīzi vienu vietu āgenskalnā, nesen atvērto bouquet garni (kuru mēs saucam par burkā, for obvious reasons). viņi sākumā izmēģināja pusdienu piedāvājumu klasisko, bet nupat ir pārgājuši uz "2 ēdieni no pamata ēdienkartes par drusku mazāku cenu", stipri interesants lēciens, īpaši cenas ziņā. vispār viņi it kā ir jauki un mīļi, bet kaut kas viņiem īsti līdz galam nesanāk.
prieks dzirdēt, ka visos savējos pusdienu piedāvājums ir pacēlies biš augstāk par mājas virtuvi "gulašs vai zivju kotlete" (trū stōrī), bet tomēr aroniski, ka pie ieraksta, kur cilvēks ir gājis pusdienās uz restorānu, mēs spriežam par mājas virtuvi āgenskalnā :)

Reply | Parent | Thread


Skabičevskis

(no subject)

from: [info]begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 01:42 pm
Link

jā, nu man laikam kritērijs būs ēdiena kvalitāte, cik nu abi tas saprotu, tad, vai konkrēto vietu sauc par restorānu, tas drusku otršķirīgi.

Reply | Parent | Thread


judging the mice

(no subject)

from: [info]rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 01:48 pm
Link

ir tomēr atšķirība pieejā ēdienam, garšām un faktūrām. protams, labi pagatavota kotlete arī ir vērtība, bet man nav skaidrs, kāpēc tas būtu jājauc vienā putrā.

Reply | Parent | Thread


Skabičevskis

(no subject)

from: [info]begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 03:12 pm
Link

man īsti nav skaidrs, kāpēc tu uzskati, ka es neprotu atšķirt kotleti no kaut kā cita, un kāpēc tu domā, ka nav iespējams, ka VS mēdz būt restorāna kvalitātes pusdienu piedāvājumi, bet, nu, whatever.

Reply | Parent


judging the mice

(no subject)

from: [info]rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 01:50 pm
Link

– biju neiburgā pusdienās, baigi labi
– a mums rajonā kotlete eiro maksā!

Reply | Parent


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Apr. 23rd, 2017 - 12:03 pm
Link

tas forši, bet man darbs ir Ganību dambī :)

Reply | Parent


oblica

(no subject)

from: [info]oblica
date: Apr. 23rd, 2017 - 08:51 pm
Link

Forši dzirdēt! :))

Reply