(no subject)
« previous entry | next entry »
Apr. 22nd, 2017 | 10:34 pm
toties vakar mēs ar kolēģi aizdevāmies iečekot "biznesa pusdienas" vietā ar kosaukumu KukBuk (Pulkveža Brieža 11)
jāsaka, im impressed.
par 5, 6 vai 7 eur attiecīgi var dabūt 1, 2 vai 3 ēdienus. + maize un ūdens.
interesantus un labi pagatavotus ēdienus. restorānīgus un normālā izmērā :)
upd:
xoxoxo
un tad viņi izdomāja pacelt cenas: Pamatēdiena cena – € 5,00 (tāpat kā iepriekš), 2 ēdienu cena – € 7,00, 3 ēdienu cena – € 8,50.
jāsaka, im impressed.
par 5, 6 vai 7 eur attiecīgi var dabūt 1, 2 vai 3 ēdienus. + maize un ūdens.
interesantus un labi pagatavotus ēdienus. restorānīgus un normālā izmērā :)
upd:
xoxoxo
un tad viņi izdomāja pacelt cenas: Pamatēdiena cena – € 5,00 (tāpat kā iepriekš), 2 ēdienu cena – € 7,00, 3 ēdienu cena – € 8,50.
(no subject)
from: begemots
date: Apr. 22nd, 2017 - 11:41 pm
Link
bet jāatzīmē, ka āgenskalnā var restorāna kvalitātes ēdienus pusdienās dabūt par 3,50. zupa + izvēle no 2 otrajiem un 2 piedevām. izvēle maza, bet nikna.
Reply | Thread
(no subject)
from: rasbainieks
date: Apr. 22nd, 2017 - 11:50 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 09:53 am
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 09:57 am
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:11 am
Link
vnk VS izceļas salīdzinājumā ar visiem pārējiem pusdienu piedāvājumiem, ko gadījies ēst.
biju starp citu, nesen izmēģinājis tādu "restorāns 36. līnija", kurš tikko atvēries uz Jūrmalas šosejas 'n reklamējas pa radio. Pusdienu piedāvājums totāls s, par hmm, jā, 6,8x lielāku cenu.
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:46 am
Link
mans favorīts āgenskalnā no pusdienu piedāvājumiem ir veldze. tur ir pavārs ar fišku, kurš turklāt arī veģetāro piedāvājumu māk uztaisīt foršu (tā bieži negadās).
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: zin
date: Apr. 23rd, 2017 - 12:05 pm
Link
man vispār ir doma, ka derētu uzrīkot vienu Āgenskalna bārgājienu kādā saulainā sestdienas pēcpusdienā ;)
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: vilibaldis
date: Apr. 24th, 2017 - 09:24 am
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 01:40 pm
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:12 am
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:20 am
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:30 am
Link
bet, jā, piemēram, viņu nesen dotā tītara gaļas terīne ar auksto sinepju vinegreta mērci kopā ar lēcām ar pupiņām un gurķu-spinātu salātiem ar sezama eļļas mērci bija, jā, manuprāt, gluži pieklājīgā restorāna līmenī.
un tas nav vienīgais piemērs.
dažreiz gan, pēc manas saprašanas, viņiem arī ar pusdienu piedāvājumiem misējas. bet pārsvarā nē.
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 10:58 am
Link
prieks dzirdēt, ka visos savējos pusdienu piedāvājums ir pacēlies biš augstāk par mājas virtuvi "gulašs vai zivju kotlete" (trū stōrī), bet tomēr aroniski, ka pie ieraksta, kur cilvēks ir gājis pusdienās uz restorānu, mēs spriežam par mājas virtuvi āgenskalnā :)
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 01:42 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 01:48 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: begemots
date: Apr. 23rd, 2017 - 03:12 pm
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: rasbainieks
date: Apr. 23rd, 2017 - 01:50 pm
Link
– a mums rajonā kotlete eiro maksā!
Reply | Parent
(no subject)
from: zin
date: Apr. 23rd, 2017 - 12:03 pm
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: oblica
date: Apr. 23rd, 2017 - 08:51 pm
Link
Reply