(no subject)
Apr. 23rd, 2017 | 10:58 am
From:: rasbainieks
starp citu, pamata ēdienkarte no pusdienu piedāvājuma atšķiras visur, atskaitot precīzi vienu vietu āgenskalnā, nesen atvērto bouquet garni (kuru mēs saucam par burkā, for obvious reasons). viņi sākumā izmēģināja pusdienu piedāvājumu klasisko, bet nupat ir pārgājuši uz "2 ēdieni no pamata ēdienkartes par drusku mazāku cenu", stipri interesants lēciens, īpaši cenas ziņā. vispār viņi it kā ir jauki un mīļi, bet kaut kas viņiem īsti līdz galam nesanāk.
prieks dzirdēt, ka visos savējos pusdienu piedāvājums ir pacēlies biš augstāk par mājas virtuvi "gulašs vai zivju kotlete" (trū stōrī), bet tomēr aroniski, ka pie ieraksta, kur cilvēks ir gājis pusdienās uz restorānu, mēs spriežam par mājas virtuvi āgenskalnā :)
prieks dzirdēt, ka visos savējos pusdienu piedāvājums ir pacēlies biš augstāk par mājas virtuvi "gulašs vai zivju kotlete" (trū stōrī), bet tomēr aroniski, ka pie ieraksta, kur cilvēks ir gājis pusdienās uz restorānu, mēs spriežam par mājas virtuvi āgenskalnā :)