visu kas griežams, sagriež glītās ripiņās, sajauc ar mērci no garš un konservantvielām, un liek uz stundām 4 vēsā vietā sakosties, tad pilda burkās un sterilizē 8 min. 75C
sagriež un notur Latgales salātus (es kaut kāda neprecīza vakar :)) mērcē - sāls, cukurs eļļa un etiķis želejai - sāls, cukurs un etiķis, visu savāra un tad padzisušam liek klāt želatīnu. man patīk tai karsēšanas procesā vēl drusku čillī pielikt un pēčāk izmest. nezinu aiz kam, bet ja čillī atstāj želet burkā drusku uz rūgtumu velk.
(no subject)
from: zin
date: Sep. 19th, 2015 - 05:58 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: vilibaldis
date: Sep. 19th, 2015 - 07:59 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: zin
date: Sep. 20th, 2015 - 01:34 am
Link
etiķis jau laikam un sāls, cukurs? un želantīns? cik??
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: vilibaldis
date: Sep. 20th, 2015 - 09:57 am
Link
mērcē - sāls, cukurs eļļa un etiķis
želejai - sāls, cukurs un etiķis, visu savāra un tad padzisušam liek klāt želatīnu. man patīk tai karsēšanas procesā vēl drusku čillī pielikt un pēčāk izmest. nezinu aiz kam, bet ja čillī atstāj želet burkā drusku uz rūgtumu velk.
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: zin
date: Sep. 20th, 2015 - 12:03 pm
Link
Reply | Parent