(no subject)
Sep. 20th, 2015 | 09:57 am
From:: vilibaldis
sagriež un notur Latgales salātus (es kaut kāda neprecīza vakar :))
mērcē - sāls, cukurs eļļa un etiķis
želejai - sāls, cukurs un etiķis, visu savāra un tad padzisušam liek klāt želatīnu. man patīk tai karsēšanas procesā vēl drusku čillī pielikt un pēčāk izmest. nezinu aiz kam, bet ja čillī atstāj želet burkā drusku uz rūgtumu velk.
mērcē - sāls, cukurs eļļa un etiķis
želejai - sāls, cukurs un etiķis, visu savāra un tad padzisušam liek klāt želatīnu. man patīk tai karsēšanas procesā vēl drusku čillī pielikt un pēčāk izmest. nezinu aiz kam, bet ja čillī atstāj želet burkā drusku uz rūgtumu velk.