(no subject)

« previous entry | next entry »
Jul. 31st, 2014 | 11:19 pm

nez, kas sanāktu, ja sapārotu saputotu olbaltumu ar tītara malto gaļu...
nu un vēlvissko

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {5}

kants

(no subject)

from: [info]kants
date: Jul. 31st, 2014 - 11:25 pm
Link

imho to gaļu pirms tam sacept vai citādi termiski apstrādāt, tad izberst caur sietu, tad iecilāt tamās putās un mēģināt izcept bezē, ja to var bez cukura.

Reply


tante

(no subject)

from: [info]tante
date: Aug. 1st, 2014 - 08:35 am
Link

tītargaļas suflē tev tur sanāks tad ;))
ja pareizas garšvielas liksi klāt, tad būs ļooooti garšīgi ;)

es sev pabieži taisu maltās gaļas suflē - gaļa pirms tam nav termiski jāapstrādā :))

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Aug. 1st, 2014 - 09:41 am
Link

o, paldies!
vai tur ir vēl kas svarīgs klātliekams, vai tikai olbaltums un garšvielas?
k;ad;a temp jams jācep?

Reply | Parent | Thread


tante

(no subject)

from: [info]tante
date: Aug. 1st, 2014 - 09:59 am
Link

olbaltums un garšvielas ;)
gaļu samaisi ar garšvielām, tad iecilā saputotus olbaltumus..
liec ietaukotā formā, var formas sānus un dibēnu ar rīvmaizi nobārstīt vai mannā putraimiem..
var arī virsū uzbērt plānu kārtiņu rīvmaizes vai pārklāt ar folliju/cepampapīru..
cept apmēram 180 grādos, cepeškrāsni vaļā netaisīt.. uz manu vidējo formiņu apmēram 25-30 minūtes aiziet..

Reply | Parent | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Aug. 1st, 2014 - 10:20 am
Link

murrr! šito izmēģināšu! paldiessss

Reply | Parent