imho to gaļu pirms tam sacept vai citādi termiski apstrādāt, tad izberst caur sietu, tad iecilāt tamās putās un mēģināt izcept bezē, ja to var bez cukura.
olbaltums un garšvielas ;) gaļu samaisi ar garšvielām, tad iecilā saputotus olbaltumus.. liec ietaukotā formā, var formas sānus un dibēnu ar rīvmaizi nobārstīt vai mannā putraimiem.. var arī virsū uzbērt plānu kārtiņu rīvmaizes vai pārklāt ar folliju/cepampapīru.. cept apmēram 180 grādos, cepeškrāsni vaļā netaisīt.. uz manu vidējo formiņu apmēram 25-30 minūtes aiziet..
(no subject)
from: kants
date: Jul. 31st, 2014 - 11:25 pm
Link
Reply
(no subject)
from: tante
date: Aug. 1st, 2014 - 08:35 am
Link
ja pareizas garšvielas liksi klāt, tad būs ļooooti garšīgi ;)
es sev pabieži taisu maltās gaļas suflē - gaļa pirms tam nav termiski jāapstrādā :))
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Aug. 1st, 2014 - 09:41 am
Link
vai tur ir vēl kas svarīgs klātliekams, vai tikai olbaltums un garšvielas?
k;ad;a temp jams jācep?
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: tante
date: Aug. 1st, 2014 - 09:59 am
Link
gaļu samaisi ar garšvielām, tad iecilā saputotus olbaltumus..
liec ietaukotā formā, var formas sānus un dibēnu ar rīvmaizi nobārstīt vai mannā putraimiem..
var arī virsū uzbērt plānu kārtiņu rīvmaizes vai pārklāt ar folliju/cepampapīru..
cept apmēram 180 grādos, cepeškrāsni vaļā netaisīt.. uz manu vidējo formiņu apmēram 25-30 minūtes aiziet..
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: zin
date: Aug. 1st, 2014 - 10:20 am
Link
Reply | Parent