zilnezal ([info]zilnezal) rakstīja,
@ 2023-03-31 18:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pms/mēnešreizes/hormoni
tieši tāpēc, ka esmu ļoti saprātīga un loģiska, es vienkārši ienīstu sevi par to, ka hormoni mani padara tik nesakarīgu, iracionālu, emocionālu. es nezinu, ko darīt. brīžam es varu nosķirt afektu no sevis, brīžam tas ir tik pārņemošs ka šķiet kā vienīga realitāte un es vnk attopos kkādā defensīvā vai agresīvā stāvoklī vai padarot sevi par upuri vai žēlojot vai arī jūtoties par visu vainīga ES NEZINU KO DARĪT un es nespēju uzticēties neviena viedoklim par to jo man šķiet uzreiz ka vai nu mani uzreiz padara par vainīgu vai arī apm "nē tu esi lieliska"


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dumshputns
2023-03-31 21:24 (saite)
Jā, vajadzētu tādu kā AA klubiņu, tikai hormonu nomocītām sievietēm. Tur mēs viena otru uzklausītu un nenosodītu, un mācītos viena no otras par to, kas palīdz.

(Atbildēt uz šo)


[info]neraate
2023-03-31 21:56 (saite)
es te drusku ielīdīšu ar savu dziesmu grāmatu svešā baznīcā, bet vai esi bijusi pie sakarīga gin, kas jēdz arī enrometriozi un ko un pats taisa USG un nosūta uz analīzēm? Man ļoti laba pieredze JVKlīnikā pie Alfas (viņi arī visu ko operē) un Olitu Melngaili, Tāda tiešām iz pacientu orientēta pieeja un rūpīgi uzklausa un izvērtē arī sūdzības labsajūtas jomā, jo ir lietas, ko var atrisināt vai puslīdz menedžēt

(Atbildēt uz šo)


[info]f
2023-04-01 09:38 (saite)
varu pateikt tikai vienu - ienīst sevi neko labu nedod.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?