Pats par sevi -

14. Mar 2011

 wowow@23:53

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ļoti pretrunīgas sajūtas par vakardienu. Bet labāk jau nožēlot to, kas izdarīts nevis to, kas nav izdarīts :)
Būt latvietim- tas nav viegli. Jo visu laiku jādomā par to, ko citi padomās.
Un ko domājies- nereti citi arī padomā, ko esi iedomājies.
Tāpēc labāk jau nemaz par to nedomāt.

(10 raksta | ir doma)

Comments:

blond / 15. Marts 2011@00:05
Jā, diemžēl - tavs nav tas gadījums, kad var ieteikt par citu domām vienkārši neinteresēties. Bet esi stiprs, lai jau rej suņi. Jūs esat malači. Un šis notikums nav nedz jāpārvērtē, nedz jānoskauž - tas taču galu galā ir tikai viens projektiņš, pie kura jums pašiem bija interesanti strādāt, nevis jūsu dzīves jēgas apliecinājums. Un gan jau arī cilvēkiem patiks. Viss normāli!:)
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 15. Marts 2011@00:09
Tev taisnība un es tā arī uzskatu :) Tikai ik pa laikam nākas konstatēt, ka ne velna nesaproti, kas cilvēkam galvā darās, lai arī likās, ka tu viņu tik labi pazīsti.
(Reply to this) (Parent) (Link)
antons_v / 15. Marts 2011@00:19
Paga, vai tu sašuvies sakarā ar vakardienas diskusiju par to "alkometru"? Manuprāt, tur nekā aizvainojoša nebija, visi bija visnotaļ draudzīgi un vēlēja veiksmes. Pat helvetica, kura ir visnotaļ skarbs cilvēks kad kaut kas jākritizē, n-tās reizes atvainojās.

Tā ka, good luck un vējš burās!
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 15. Marts 2011@00:24
Nē par cibu es nesašuvos, ciba ir super, manuprāt jaukākie cilvēki Latvijā un arī [info]helvetica ir tiesības domāt kā viņa domā.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
antons_v / 15. Marts 2011@00:53
Par to, kā ir būt latvietim: kopš es ikdienā strādāju ar ārzemniekiem, varu teikt, ka mēs esam pilnīgi OK. Es esmu dabūjis visus klasiskos "letiņu gājienus" no skandināviem un vāciešiem, tādēļ varu ziņot: mēs galīgi neesam unikāli. Un daudzos gadījumos mēs viņiem ieliekam ar savu vispusīgo (kaut vietām ļoti seklo) izglītību un dzīves praktisko pieredzi.

Kas attiecas uz sērdienīša mentalitāti, tad tas jau ir ne tik daudz nacionāls, cik psihoanalītisks jautājums. Jo cilvēkam zināma deva nedrošības un kautrības ir nepieciešama kā drošības vārstulis pret ego pārmērīgu uzpūšanos. Bet reizēm vārstuli atrauj vaļā un tad ego galīgi sašļūk. Nekas, normāli, tā notiek ar mums visiem :))) Es šādos gadījumos ieleju sev 100 gramus, uzlieku sirsnīgu mūziku un izlaižu dvēseli padejot, kamēr atkal ir miers. Tā, ka prozit!
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
dooora / 20. Marts 2011@09:32
+ 100 g
(Reply to this) (Parent) (Link)
barbala / 15. Marts 2011@00:21
Par latvieti (arī sevī) laikam nevajag domāt tad, kad kaut ko dari, radi un veido.
Latvietis (arī sevī) noder pie kāpēc-nedarīt paskaidrošanas un jā, biju uz pauzes palasot mentions tviterī, arī LTTC padomes locekļa MRozes spožo reprīzi. Tas tā atsvaidzinoši un arī, no paralēlā kosma žanra.
(Reply to this) (Link)
virginia_rabbit / 15. Marts 2011@00:36
(Reply to this) (Link)
sissy / 15. Marts 2011@08:30
Ja tas ir saistīts ar vienu no [info]arc pēdējiem ierakstiem, tad, manuprāt, satraukumam nav iemesla. :) Neesmu gan no tiem, kas jūsu produktu varētu izmantot, tāpēc izvēlējos klusēt lupatiņā, taču tobrīd nodomāju, cik forši, ka kāds vispār kaut ko domā un dara. Tā no sirds.
Lūk! :) Vnk neķer kreņķi.
(Reply to this) (Link)
helvetica / 15. Marts 2011@09:01
atvainošos šeit vēlreiz. pēc nolīgotas nakts no rīta ieraudzīt aplikācijas pieteikumu un, tā kā tās gana daudz pienākas noteiktās sociālajās vietnēs, tad nepienācīgi novērtēt privāti ieguldīto rokdarbu. nozīmē tikai, ka nedrīkst lasīt lietas pavirši un izrunāties. pīs end lav, houpfulī
(Reply to this) (Link)
blog counter