wowow / 2. Decembris 2010@21:46 | |
Recepte vienai personai:
uz folijas kārto:
- viena vidēja lieluma paprika sagriezta gabaliņos
- puse liela sarkanā sīpola sagriezta gabaliņos
- 2 nelieli tomāti sagriezti gabaliņos (vai 6 ķirštomāti uz pusēm
- viens smalki sagriezts čili pipars (vai puse, ja netīk baigi ass)
- škipsniņa olīveļļas pāri dārzeņiem
- svaigas vai kaltētas garšvielas (baziliks, timiāns, piparmētra, melnie pipari, iespējamas variācijas)
- 100g (puse) fetas siera sagriezts planās plāksnēs
Foliju satin, liek cepeškrāsni uz 180-200 grādiem 20-25 minūtes. Ēd ar kraukšķīgu baltmaizi un piedzer Souvignon Blanc. Pastāsti kā izdevās ;)
paldies:) ieliku savaa recepshu kraatuvee:)
ir jau 2 receptes, kas jāmēgjina, viendien blond teiktā un nu arī Tava
shelly / 2. Decembris 2010@22:17 | |
Izskatās (un izklausās) lieliski.
wowow / 2. Decembris 2010@22:54 | |
Salāti, mīļā, salāti
hmm.. šeit nav salātu. salāts ir augs. vai rosols. a šeit ir dārzeņi čupiņā.
shelly / 2. Decembris 2010@23:26 | |
Kā saka mans brālis - "gaļa jāņem līdzi pašam!"
blond / 1. Marts 2011@23:38 | |
Mēs tādā veidā vasarās uz grila bieži cepam. Folijā. Visus darzeņus, kas pie rokas, ar garšvielām un diezgan bieži arī kazas sieru. Izcili.
blond / 1. Marts 2011@23:40 | |
Un vēl - pamēģini kādreiz ielikt tur arī bieti. Tikai ne kopā ar papriku un tomātu:) Bet sīpols, fenhelis, ja gribas - kāds kartupelis, parastais vai saldais - uzspiest citrona suliņu, garšvielas pēc patikas - satin folijā un krāsnī iekšā.