// ([info]within) rakstīja,
@ 2004-12-07 22:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien ģeogrāfijas stundā skatījāmies video par dabas katastrofām, kuras mūsdienās pasaulē notiek (viesuļvētras, plūdi, zemestrīces utt). Bija tik reāli. Nezinu, kas ar mani notiek, bet man acīs sariesās asaras un tik tikko noveldījos neraudāt (tas izskatītos diezgan interesanti). Nezinu, kas ar mani notiek. Vienkārši gribas sākt raudāt (pat negribot acīs sariešas asaras), ja redzu, ka kādam patiešām grūti. Kas ar mani notiek?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]miice
2004-12-07 22:47 (saite)
dabas katastrofas ir mana stihija... tik tik ljoti valdzina.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]within
2004-12-08 09:20 (saite)
Jā, bet Tu jau to filmu neredzēji, kad notiek dabas kataastrofas, tā rezultātā tiek iznīcināti citu īpašumi, viņu finansiālais stāvoklis (piem visa māja, visas viņu mantiskās vērtības pēc tornado izskatījās kā atkritumu kaudze, kurā mētājas tikai drazas), ārī daudz radinieku un mīļu cilvēku nomirst. Ai nu nevar tā normāli pastāstīt, bet man bija ļoti žēl skatīties tv uz cilvēkiem, kuri šoka rezultātā neko nevar pateikt, tikai vienatnē sēž pie atkritumu kaudzes, kura kādreiz saucās viņu māja. Tagad viņu vērtības (gam mantiskās, gan arī cilvēku) ir pazaudētas, tā rezultātā arī dzīves izpostītas un sapņi sagrauti. Vnk žēl palika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]miice
2004-12-08 15:40 (saite)
nu protams, no cilveeciigaas puses raugoties ir tieshi taa,kaa tu saki. saappigi jau ir peekshnji zaudeet visu...
bet man vienalga shaushaliigi gribas izjust veetras speeku. tieshi veetras, veeja, orkaanu, taifuunu... whatever. pabuut kaadreiz netaalu no okeaana orkaana laikaaa. vot ko man gribas. aaaaa!!....bet taa kaaa te pie mums nekas taac nenotiek, buus vien jaadodas paari diikjim...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]within
2004-12-08 16:09 (saite)
Es zinu, man arī ir bijusi tāda vēlēšanās, bet, kad es noskatījos to video... tik žēl palika skatīties, kā kādam tik grūti, ka pat pašai palika tā neērti, ka man iet tik labi. Pie tam daudziem iet tik labi un viņi to nenovērtē. Gribētos palīdzēt tādiem cilvēkiem, jo.. nu vnk jāredz tās viņu sejas izteiksmes pēc kaut kā tāda. Neko tādu nevar iestudē vai iedomāties. Tas jāredz. Nezinu, varbūt citiem tas poh, bet man patiešām palika tā ļoti žēl, ka gribētos, lai spētu tādiem cilvēkiem palīdzēt, vismaz parunāties ar tādiem. Nezinu, kāpēc, bet man ļoti patīk runāties ar cilvēkiem, kuriem ir nopietnas problēmas`.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]miice
2004-12-08 16:24 (saite)
man taada veeleeshanaas ir patstaaviiga. es to sauktu par rakstura iipashiibu [savaa gadiijuma]. un man ljoti ljoti patiik,ka maajaas nav elektriibas veetras laikaa. njaaa.
bet nu jaa-tie cilveeki ir shoka staavoklii... tikai veelaak var saakt noveerteet reaalo situaaciju... smagi,ka viss,kas tev bijis, uz ko tu cereeji peekshnji vnk vairs nav. NAV. skumji. un daudz kas atkariigs no pashu cilveeeku attieksmes pret to, kaa to uztver. nu jaa: kaa uz to skataas... aij. bet man taa gribas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]within
2004-12-08 16:56 (saite)
Jā, zini, man arī ir bijis, it sevišķi agrāk man tas bija ļoti izteikts. Nezinu, kas notika. Lai gan, nē, man arī tagad ļoti gribētos kaut ko tādu. Grībētos to notikumu, to sajūtu, bet negribētos tās sekas. Lai gan savā dzīvē esmu tik daudz ekstrēmas situācijas un piedzīvojumus piedzīvojusi... nezinu, kā citi var dzīvot bez kkā tāda. Bet gribētos vēl kko tādu. Lai gan es zinu, ka savas dzīves laikā vēl tik daudz un tik ekstrēmas situācijas piedzīvošu (te es nodomāju situāciju - manam bērniņam nav nopirkti pamperi, bet man viņus tagad vajag un es netieku veikalā!)! Varbūt tas skan smieklīgi, dīvaini vai vēl kkā (bet tieši tāpēc jau es esmu savādāka), bet man tomēr ir tāda 'jušana' iekšā, ka es bieži vein 'sajūtu' kko, kas vēl nav, bet pēc tam notiek. Un man tā ir, ka es tomēr stipri ticu tādai lieta kā pasaules gals. es kaut kā esmu pārliecināta, ka kaut kas tāds notiks un notiks manas dzīves laikā, kaut kad diezgan drīz (es runāju par gadiem, protams, bet tomēr drīz). Pie tam es neesmu vienīgais cilvēks, kas tā domā. Vnk ir tāda pārliecība. Tieši tāpēc es uzskatu, ka katra diena jādzīvo tā, ka tā varētu būt pēdējā, jo tu taču nezini, kas ar tevi notiks nākamajā dienā, stundā vai pat mirklī. Tieši tāpēc arī man liekas bezjēdzīgi un pagalam muļķīgi nodarboties ar tādu lietu kā prātošanu par to, ko gan kāds par mani varētu padomāt. Jo, ja paskatās tā, tad patiesībā ir stipri vien jāpārvērtē savas vērtības - vai tās patiešām ir tik vērtīgas, lai tu tām dzīvotu. Jo kāda starpība tam būs tad, kad ar tevi vai ar pasauli kaut kas notiks? tieši tāpēc man ļoti patīk cilvēki un patīk, ja varu viņiem kā palīdzēt. Un man patīk domāt par lietām, kuras nevar pierādīt. Laikam tāpēc arī esmu savādāka. Bet man patīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]within
2004-12-08 18:50 (saite)
Nu tā jau laikam ir. Taču man negribētos domāt, ka cilvēka sūtība ir tik nožēlojama - dzīvot tikai sev. Protams, dabīgi jebkurš ir egoists. Bet viņš pats var to mainīt. Un ir daudz lielāks prieksun gandarījums par to, ka esi kādam palīdzējis, nevis tikai domājis ar ego "es gribu, man vajag utt", jo tas dažkārt tā sakrīt uz nerviem, ka speciāli gribas izdarīt kaut ko sliktu sev (ko negribas). Nu jā. Bet piedzīvojumi ir laba lieta. Ja vien runa nav par ūdeni - pēc šīs vasaras tik tuvas atrašanās nāvei man pret ūdeni ir respekts, jo, tici man, tas nebija pārāk patīkami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]miice
2004-12-08 20:40 (saite)
nu re-gandariijums un prieks. tas jau arii ir egoisms. [ne jau vien "man vajag un es gribu1"] ir jauki paliidzeet citiem, iepriecinaat, samiiljot, atbalstiit, ruupeeties... tas jau liek just prieku un gandariijumu. un lielaa meeraa visam tam apakshaa ir egoisms-cilveeki paliidz citiem, un liidz ar to pashi juutas labi. ne vienmeer, jaa, ne vienmeer. nu man taa skjiet. ai. sarezgjiita teema, jo katram jau tas izpauzhas savaadaak.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sponge
2004-12-08 18:54 (saite)
jaa, iespeejams, ka tur ir savs skaistums- veetra, bet, ja ar mums kaut kas taads notiktu, mees veeleetos, kau nekad taads nebuutu noticis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]miice
2004-12-08 20:05 (saite)
kaa nu kuram liekas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?