White Shadow ([info]white_shadow) rakstīja,
@ 2005-05-31 19:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Evanescence - Broken

tikai būtne bez saistībām/attiecībām var būt pilnīgi subjektīva.
un ja es sevi pie tādām vēlētos pieskaitīt, tad melotu, jo jau tas, ka es šo raxtu, norāda uz vēlmi kādas saistības/attiecības izveidot/iegūt.
uztvert tik sāpīgi visādus sīkumus un neteikt nevienam, kuri tieši vārdi/izteixmes/to trūkums tie ir. kontrol es.
lai paietu malā, pakāptos augstāk un mēģinātu sev iestāstīt, ka tā ir manis paša izvēle. kontrol es.
būt brīvam no visa un visiem.
neticu - pārāk maz spēka. kontrol es.
kontrol a kontrol c alt tab kontrol v



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]white_shadow
2005-05-31 20:59 (saite)
attiecībā uz pirmo rindkopu - raxtīju jau, ka "maz spēka". pašpārliecības varbūt? &ir skaidrs, ka, ja mēģina attiecības "uztaisīt" tikai tāpēc, ka "vajag", tad var sanākt kas visai neriktīgs (ir redzēts - cilvēki, kas uztver to kā spēli vai darbu, aktivitāti ar stingriem noteikumiem ("Aha, tu ar to puisi veselas 15 minūtes runāji, tad tu mani nemīli, ja?!")).

tagad jau nedaudz retāk - jo vide emocionāli "vēsāka" - bet ģimnāzijas laikā gan bieži ar to "nodarbojos". jā, emocijas/enerģija... nesen vienbrīd pusapzināti novedu sevi tādā stāvoklī & secināju, ka tas dod visai patīkamu apziņu "a es varu tagad darīt jebko un būt savās acīs attaisnots, jo man, redz tādas dvēseles mokas". oo, e-pasts, jāapskatās...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2005-05-31 21:06 (saite)
nujā, cilvēks jau vispār tiecas pēc stāvokļa "varu darīt dajebko un būt attaisnots/nejusties jocīgi tāpēc, ka tā daru". kas ir iespējams tad, ja tev nav nekādu attiecību un saistību un tu atskaities tikai sev (gandrīz ideālais variants), vai arī tad, ja tev ir Dvēseles Mokas un Emocionalitāte un tu tādēļ jūties pārāks par to otru, kas neko tamlīdzīgu neizjūt (vai vismaz tu neesi ieinteresēts ticēt, ka izjūt gan), vai arī tev ir ļoti labas attiecības, kurās tu jūties pieņemts.

bet nezinu. es nevēlos saistības. pat tad, kad man ir attiecības, saistību daudzumu cenšos samazināt līdz minimumam, tā, lai ikreiz, kad kaut kas tiek dots, tas tiek dots tāpēc, ka mēs vēlamies dot & saņemt, nevis tāpēc, ka nerakstītais likums liek tev kaut ko dot vai ierobežot sevi nevis tāpēc, lai otram būtu labi, bet tāpēc, lai nečakarētu attiecības.

nez, un varbūt pat attiecības es negribu, vienkārši "tā notiek". t.i., kamēr es gribēju kaut ko izveidot, tikmēr nekas nesanāca, jo nebija tās jaukās nejaušības/neizbēgamības sajūtas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]white_shadow
2005-05-31 21:17 (saite)
piekrītu par gandrīz ideālo variantu, to, starp citu, daudz kur min kā svarīgu elementu maģijas apguvē.
"vai arī tev ir ļoti labas attiecības, kurās tu jūties pieņemts." asociējas man (mūsdienās) ar dažādām sektām.

un vispār, atkal tu pareizi runā ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2005-05-31 21:24 (saite)
nē, nu labās attiecībās jau tu faktiski nedomā par to, vai "jūties pieņemts" vai ne, t.i., labas attiecības manā izpratnē ir attiecības, kurās tu jūties tikpat labi kā vienatnē + gūsti papildus informāciju, emocijas, iespaidus + vari sniegt cilvēkam k-ko

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]white_shadow
2005-05-31 21:28 (saite)
hmm. interesanti. ņemšu vērā, ja neaizmirsīšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?