Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Jan. 4th, 2011|09:22 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Pilsner Urquell]
[music |Kamerkrogs]

Asjkā ar [info]perkons kaļot visādus fošistiskus plānus, atcerējos epizodi no savām bērnu dienām, kad gandrīz kļuvu par konkrētā gada jaunāko infarkta upuri Rīgā un, nav izslēgts, sagādāju vecākiem kārtējās raizes ar drēbju mazgāšanu.

Kāzuss bija tāds, ka mēs dzīvojām normālas tādas paneļmājas 4. stāvā. Un pie vakara sēžu vecāku istabā un skatos Holmsu, tur to sēriju, kur viens tūlīt viss tāds mirīs nost un kaut ko stāsta palicējiem, ij tāda pagalam draudīga seja logā parādās. Kinematogrāfiskais risinājums bija gana šaušalīgs nevainīgam bērna prātam, tā ka pieņemu, ka uz savu istabu pēc seansa beigām devos visnotaļ jau strjomīgs.

Un kaut kādā brīdī, jau ieriktējies siltā, drošā gultiņā, uzmetu aci logam.

Un tur pretī SKATĀS!

Lielām tādām, spīzdīgām acīm.

Detaļās neatceros, ko es tobrīd padomāju, iespējams, ka es jau tajā vecumā sāku lietot necenzētu leksiku, iespējams, ka es vairs nebiju spējīgs padomāt neko.

Pēc datu un faktu analīzes atklājās, ka kašaks ir pa virtuves logu izlīdis uz palodzes, pa kuru varēja ērti aizstaigāt līdz guļamistabas logam. Bet man šķiet, ka tajā konkrētajā vakarā viņam nevajadzēja tā darīt.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]neverklever
Date:January 4th, 2011 - 10:43 pm
(Link)
:D minkas uz balkoniem par daudz spiedzieniem un sirmiem matiem atbildīgi
[User Picture]
From:[info]sissy
Date:January 4th, 2011 - 10:48 pm
(Link)
sagādāju vecākiem kārtējās raizes ar drēbju mazgāšanu
= = = = = = =
Vai tiešām bija tik traki? ;) Tādā gadījumā varu iedomāties, cik pārbijies tobrīd juties..
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:January 4th, 2011 - 10:53 pm
(Link)
Nazinu, detaļas neatceros. Gan jau ka nē, visticamāk, nesagādāju. Bet izjūtas atminos, nu kad aiz bailēm pat pakustēties nevari...
[User Picture]
From:[info]sissy
Date:January 4th, 2011 - 11:03 pm
(Link)
O, jā! ;) Saprotu. Atceros, cik es biju "dzīvīga", kad aiz bezmiega naktī noskatījos japāņu "lāstu". Protams, nebiju par to filmu līdz tam brīdim neko dzirdējusi. Citādi diez vai skatītos. Mūvija sākums - 3.00 naktī. Dzīvoklī neviena nav. Rudens. Ar visu vēju & tā radītajiem trokšņiem. Neteikšu, cik reizes es skatījos pār vienu, otru plecu, zem segas un tamlīdzīgām štellēm. Pat uzsmēķēt bija bail. Kad sagaidīju rītu, nosolījos, ka tāds filmas tik vēlā nakts stundā + esot vienai mājās, vairs neskatīšos.
[User Picture]
From:[info]nxn
Date:January 4th, 2011 - 11:38 pm
(Link)
bija atkal tāds gadījums...
sēžam ar draudzeni dārzā pie kkādas pusnoplīsušas siltumnīcas, kādi gadi 10 mok, kkāds rudens, vēls un tumšs jau. stāstam briesmu stāstus, kādi jau nu toreiz bija- par nocirstiem pirkstiņiem, melnajām rokām, skeletiem un kas tur. šai brīdī ap siltumnīcas stūri parādās melna roka... savu reakciju neatceros, draudzene kā sēdējusi, tā palēcās, kko iekviecās un sāka rāpot prom. protams, kaimiņpuišelis nolēmis mūs drusku "pabiedēt" :)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:January 5th, 2011 - 12:30 am
(Link)
Hehehe, zajčegs, nu! Es ceru, ka pēc tam guva mācību fiziskas iespaidošanas formā :)
[User Picture]
From:[info]alefs
Date:January 5th, 2011 - 12:41 am
(Link)
Bērnībā man mājās kādu vēlu vakaru uz palodzes pieteicās vista, kas noklīdusi no kaimiņa pulka. Iekštelpas izgaismotās viņas formas arī bija visai krīpī.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 5th, 2011 - 12:48 am
(Link)
ahh, es skaistajā jaunībā&trade drošvien būtu garu izlaidis. diezgan spilgti joprojām atceros, kā skolas aktuzāles kinozālē (sic!) kaut kad pirmajās klasēs rādītā filma par vilkiem ar dzelzs galvām un sarkanām spīdīgām acīm iespaidoja uz bailīgu lūrēšanu uz visiem logiem pirms iemigšanas.
From:[info]
Date:January 5th, 2011 - 02:09 am
(Link)
akkunks, kāpēc kaut ko tādu rādīja pirmajās klasēs?!
(man cita starpā viena no bērnības šausmām ir terminators otrais)
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:January 5th, 2011 - 08:14 am
(Link)
Aha, "Akras dārgumi";)
Es laikam kādā 2.klasē mācījos, kad tiku pie "Stāstiem par Šerloku Holmsu", lasīju ņeatņemdamās! Bet tad man sāka raibās lentas līst pa naktīm virsū no aizkariem un es modos ar skaļiem brēcieniem. Tad nu vecāki to grāmatu labi paslēpa uz gadiem 5;)))