mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2008-11-08 19:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mēs pielūdzam dievību, japāņi - cilvēcību.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2008-11-10 05:45 (saite)
atshkiriibaa no rietumu apgalvojumiem, noliegumiem un shaubaam, japaanu sisteema ir sisteema 'bez kluudaam' - taa nav inovatiiva, lai arii taa atveel vietu eksperimentam, taa attiistaas leeni un bliivi, ar atkaartoshanu un minimaalu jauninaajumu ievieshanu un asimileeshanu, liidz tas kluust par organisku shis kulturas sastaavdalu. tai nav OFF, tai ir tikai ON - loooti looti leens ON kaa virziens, kura gals nekad netiks sasniegts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]artis
2008-11-10 12:44 (saite)
tas patiešām izklausās interesanti, tagad kad tu man to paskaidro. paldies! es gan nepalieku pārliecināts, ka šādai pieejai ir kaut kādas acīmredzamas priekšrocības pretēji tai, ko mēs šīs diskusijas ietvaros esam sākuši saukt par 'rietumniecisko domāšanu'. bet tāds jau laikam arī nebija mērķis—pierādīt vienas domāšanas sistēmas pārākumu pār citu. nu jā, bet tad rietumniekam arī nevar pārmest, ka viņš ir tik neizglītots citās 'domāšanas sistēmās', jo viņš, un es spriežu vismaz par sevi, vienmēr vēlas redzēt kā tas viņam palīdzēs 'kaut ko atrisināt'.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2008-11-10 12:55 (saite)
pilniigi noteikti nevar paarmest. ja nu vieniigi tikai to nelielo pashparliecinatibu, varbut.
es tev apsolu ka mes sho sarunu paturpinasim, ja tev ir interese. bet kad man pashai ari bus skaidraks. es uzzinaju daudzas labas lietas ari no tevis.
bet shobrid: ES NEKO PAR VINIEM NEGRIBU ZINAAT UN DOMAAT.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?