mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2008-11-08 19:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mēs pielūdzam dievību, japāņi - cilvēcību.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]artis
2008-11-09 23:00 (saite)
un no kurienes tad nāk kristiešu ideja par skaistumu arhitektūrā? man šeit pat nav jāatbild, uz to visi zina atbildi, kas apguvuši kultūrvēstures rudimentus, taču tas lieliski demonstrē, kā cilvēki ierasti pārspīlē kristietības devumu eiropas kultūrai. strikti runājot, kristietībai per se nav savu arhitektūras kanonu, tāpēc runāt par to kā 'kristietības' ieguldījumu, ir diezgan pārgalvīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2008-11-09 23:08 (saite)
arhitektura bija maaju piemeram. 'kristieshi' ir diezgan visaptveroshs veids kaa apziimeet balto masu, kas taa ir bijusi peedeejaa un diezgan ilgaa laikaa un kas joprojam taa ir palikusi, un vel kadu laiku buus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]artis
2008-11-09 23:19 (saite)
nu jā, tad mums vienkārši ir pretēji viedokļi jautājumā par to, vai šo masu vajadzētu saukt par kristiešiem, ņemot vērā to, ka liela daļa šīs kopas locekļu tādi nav

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2008-11-09 23:29 (saite)
es diezgan apzinati lietoju skalos vardus kaa 'baltie' vai 'kristieshi', saprotot ar to, kas nav aazieshi, arii melno rasi in a way, lai paustu godigi savu viedokli, kads tas man izveidojies esot aarpusee, kur nianseem 'balto' attiistiibaa nav nekaadas noziimes, tapat ka vaardam, kuraa to sauc, jo taa tikuntaa vaaraas turpat uz vietas - noticot un ticiibu zaudeejot.
vareetu runaat par nianseem, bet tas buutu svariigi tikai, ja starp austrumiem un rietumiem kaut kur buutu paareja un saskares punkti. bet to nav, tie ir paraleeli. tiktaal esmu savaa veerojumaa pashlaik.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?