mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2008-05-06 22:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
varbūt mums tomēr visiem vajag mēģināt iet pie tiem, ar ko ir pa īstam?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]punkts
2008-05-06 22:54 (saite)
varbūt es arī esmu pārpratis. nebūs pirmā reize. es šobrīd atļaujos savām iedomām un saviem impulsiem un ja arī tiem nav pamata, tad ir iespējamība, ka tiem būtu pamats pie citas situācijas. es šo tava ierakstu, zem kura viss šis stāv, sapratu kontekstā, kas mani saniknoja un ja arī premisa nav patiesa, es esmu patiess un es runāju patiesi, jo bļe, kāda šķirba vispār kā nāk ārā emocijas. ja tu esi normāla tagad, nevis kaut kāda vulnerabla, tad piedod man, ja neesi vainīga, bļe vispār šito visu vajadzēs paslēpt, jo te jau maitu lijām būs kādai nedēļai ēst. iedomājies, kā maitu lijas ēd, viņas neapsmej tevi kopā ar kādu, viņas ēd savos intīmajos dvēseles kaktos, ievelk tur kaku un ošņā un visādās ārprātīgās pozās ap to danco, tādas ir maitu lijas, tādas ir dvēseles visām gaišajām sejām, ieskatieites sevī, jūs izdzmiteņi, kas šo lasa. kas jums prasīja šo lasīt, tas nebija domāts jums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]punkts
2008-05-06 22:57 (saite)
tieši šādi top māksla, nevis sterili un pārdomāti. mācieties. atkārtojiet. mēģiniet imitēt. mācieties. ļeņins. gēbels. māksla. mācieties. radiet. jūs to varat. ošo. akupunktūra. es esmu punkts. esmu jūsos. āmen

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2008-05-06 22:59 (saite)
lai jau ošņa un velk. es šovakar sapratīšu kaut ko vairāk. un tu pateici laikā, un tas bija svarīgi. un es kādreiz tev paskaidrošu. bet tagad pirms likties uz mieru: es tevi ļoti cienu, un ne tikai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]punkts
2008-05-06 23:03 (saite)
bet es tevi gribu piespiest cieši klāt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?