mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2008-01-21 14:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ko es aizvakar ēdu?




(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]teja
2008-01-21 14:57 (saite)
nesaprotu, kas tas ir, bet izskatās diezgan maz.

klausies, pasaki, kas tie par makaroniem, vai tās ir olu vai rīsu nūdeles, ko pagatavo, vienkārši ieliekot vok pannā uzkarsētā eļļā uz pāris sekundēm un tad viņas strauji piepūšas un tad arī viņas (tevi) ēd.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2008-01-21 15:01 (saite)
tas ir tas, kas palika pāri no jēlā zivs šķīvja.
ā bet nūdeles ir visādas. un daudzas ir ātri pagatvojamas. gan griķu, gan rīsu, gan velszinkādas vēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2008-01-21 15:04 (saite)
Kā pareizi gatavo tās rīsu nūdeles, kas ir ūdenī liekamas? Es esmu mēģinājusi pēc pamācības likt verdošā ūdenī un tūliņ ņemt laukā, bet kaut kā nepārliecinoši sanāk, liekas, ka pacietas un negatavas, no aziātu ēstuvēs baudītajām diezgan atšķiras.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2008-01-21 15:05 (saite)
vinas ir dazhaadas. turklaat essential ir pareizaa soya vai tsuya klaat.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]teja
2008-01-22 01:47 (saite)
tās, ko Latvijā var nopirkt, 1-3 minūtes tomēr jāpatur tajā verdošajā ūdenī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?