mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2021-03-29 18:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kentoniņš bija pie vet.ārsta. Nekad neesmu tik klausīgu zvēriņu sastapusi. Sabīne ir vienkārši ārprātīga - viņu nevar ielikt kastē, viņa ir gatava pārkost man vēnas un izskrāpēt acis un nelabi gaudo visu vizītes laiku. Kentiņš vienkārši purr ņau, ar interesi brauc kastē, sēž pie daktera uz galda bez turēšanas, ļauj tīrīt actiņas, pats ieiet atpakaļ kastē. profesionāls dzīvnieks vs meža kaķe.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2021-03-29 19:08 (saite)
Mana kaķene, kad ierauga pārnēsājamo kasti, vienkārši pazūd. Tikko bija kaķis - nocel kasti no skapja, pagriezies - nav vairs kaķa, vari saukt un meklēt - nav te nekāda kaķa, ja.

Draugam jaunā kaķenīte nesen bija uz sterilizāciju, vetārsts teica, ka tik mierīgu kaķi sen nebija redzējis. Tagad viņai pārnēsājamā kaste ir iemīļota vieta, ja ir ciet, no ārpuses ķeksē restīti un mēģina visādi tikt iekšā. Ei nu saproti!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2021-03-29 19:39 (saite)
varbūt viņiem zem spalvām ir dažadas rases? jox

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2021-03-29 23:58 (saite)
Man ir skaidrs, ka pie vetārsta pirmais jāved Rižais, jo, ja pirmo ved Muri (kurš ļaujas noķerties), tad pēc tam Rižo vienkārši nav iespējams dabūt rokā. Būra nocelšanu un sagatavošanu veicu aiz slēgtām durvīm, lai nepamana un nepaspēj sagrupēties :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?