mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2021-03-29 12:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:velosezona

vīkendā Mežparka virzienā bija pamatīgas velo straumes, varēja redzēt, ka daudzi vēl nedroši, nemāk apbraukt, nezina kultūru - ģimenītes jauniem spožiem riteņiem un pārbiedētu skatu, saprotot, ka viņus nelaiž uz pārejām. bet lielākais prieks redzēt, ka satiksmē parādās vecmammas! tā ka ne viena vien, liekas, jauns trends sācies - viņas met malā nūjas un sēžas uz veļļukiem vizināt mazbērnus krēsliņos un pie viena iebrauc kapiņus aprušināt (iespējams tāpēc, ka pilates un jogas aizvērtas)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lauwa
2021-03-29 13:12 (saite)
Varbūt tās ir skolēnu mammas, nosirmojušas! :D
Vispār pēc šī bezfrizētavu laika es ar pamanīju, ka daža kaimiņiene izrādās ir dikti sirma! Kāreiz šajās brīvdienās, jo beidzot cepures nost no galvām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2021-03-29 13:32 (saite)
man tehniski ir vienalga, kā viņas tikušas pie tiem mazuļiem, bet pēc profila svarīgi, ka tās ir pavecākas kundzes, kas līdz šim piesargājušās kāpt uz velo. tagad smaida un vaigos zied rozes, nevis brauc sarauktu seju troļļukā,

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zazis
2021-03-29 13:26 (saite)
es arī esmu neprātīgā sajūsmā no tā, cik daudz velobraucēju uz ielām.
nu, tik vairs pa veloceliņiem nevaru braukt, bet man tīri labi patīk uz brauktuves.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2021-03-29 13:33 (saite)
man diemžēl pavadot sīkos atliek tikai ietve - negribu zaudēt daudzu gadu darbu kāda autobraucēja untumu dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2021-03-29 13:41 (saite)
es absolūti tevi saprotu un atbalstu. gan jau paies daži gadi un varēsim ar bērniem bez tik lielām bailēm pārvietoties uz velo.
man tā problēma ir mazliet pretēja, es nejūtos droši uz veloceliņa, kad braucu 25km/h+, diemžēl velobraukšanas kultūra mums ir vēl bērnu autiņos. bet progress ir tik acīmredzams un priecējošs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daina
2021-03-29 16:14 (saite)
mēs arī brīvdienās izbraukājām ar skrejritieņiem vecās takas no Ziedonīša līdz Bastejkalnam, drusku smieklīgi gan, jo mums uz trim ir divi skrejriteņi, bet bija ļoti forši un P. gribēja braukt pat pa Barona veloceliņu, bet es drusku noraustījos un neļāvu, jo mēs diezgan raustīgi braucām. Rīga likās ļoti priecīga

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2021-03-29 16:19 (saite)
protams. tak cilvēki nosēdējušies dzīvokļos. es tik ļoti priecājos par tantēm, kas uzdrošinās vellot - jo nabaga cilvēki, kas ikdienā spiesti izmantot sabiedrisko un baidīties no vīrusa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?