mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2007-07-23 17:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zinu, ka šodien jau visu dienu bļaustos pa laikam, bet zibens iespēra pie tām sarkanajām puķēm, kas izskatās kā izrautas mandeles un vēl nav novītušas - es sarāvu grožus un apcirtu Princesi uz otru pusi, ne to pusi, kuru braucu, jo es braucu nezinu kur. samaksāju par telefonu un izmantoju zīmogu ar savu vārdu dokumentiem. sarkanu tinti - precizēju detaļu tīkotājiem. piezvanīju taizemietim Kongam, pēc tam uzbekam, kazahiem, tatāriem, krieviem, latviešiem, japāņiem, firmām un vēstniecībām.
istabā ir tumšs un iela sit pie loga. laid mani iekšā. akmentiņ, lec laukā. galvenais, lai šovakar mani neaiznes pūķis kā mēdz notikt, kad paceļ uz spilvena miegā. ai, tās nav nekādas pasakas. atsperties pašam pret savu inerci, kad karājies viens pats kosmosā. apgriesties riņķī un krist uz priekšu pa taisnu līniju - tā ir tā sajūta, ko zinu no sapņa, ka, ja ļoti saņem sevi rokās, var pacelties. var iebāzt rokas tukšam gaisam kabatās un sviest uz zemes dolārus dolārus. tā kā ķīnietis paceļas lēcienā un lido pa taisni uz priekšu, bet pēctam apguļās vilcienā un aizmieg kā japānis. trauslā miegā kā porcelāns vai zīds.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]usne
2007-07-23 18:11 (saite)
piestāv ļoti tai muzikai, kas tagad skan birojā ..

(Atbildēt uz šo)


[info]dooora
2007-07-23 18:28 (saite)
es tikko vannā ar deep blue spēlēju šahu, detaļu tīkotājiem - ar melnajiem. šitais deep blue bija dziļi ietekmējies no Aļōhina, skatījās uz mani caur biezām raga brillēm, tad sparīgi palēcās ar balto dāmas zirgu. tik-tAk, viņš sasita plaukstas. džā smaidīja bārdā. nu? tramīgi ieklepojās. EJ! pēc brīža viņš kleidza visos pasaules heksadecimāļos. ne jā, ne nē, smaidīja džā. nokrita karodziņš, ievēlās vannā. deep blue rībināja zemi ar kājām un auroja, ka dos man pēdējo iespēju. ienira putās pēc karodziņa, un izcepāmies mēs abi. tādā mazā zaļganbrūnā pankūciņā. un tikai džā smaids lidinājās virs ūdeņiem. tad dievs nolēma radīt jaunu pasauli.
bet to pankūciņu es apēdu gardu muti, uzdzēru medalu, un par to visu vēl tev, mazais draudziņ, pastāstīju.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?