mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2020-06-26 08:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:amf, dzira, svētki

Māmiņu forumā bieži tiek uzdots jautājums, kur nopirkt lētu alkoholu vairumā. Daudz ekspertu, dažas svētku dzērienu patēriņu rēķina pēc tādas formulas: 0.7 rums uz meiču, 1 l viskijs uz čali, katram 1 šampis + pieklājīgs daudzums šnabja



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2020-06-26 13:33 (saite)
nu zini - kopumā pastiprina vai nē, bet nu man ir bijis, ka tāds pms, bērns arī ar kreiso kāju hz no kurienes nokritis (viss slikti, neklausa neko, sarunāt nevar), un zini - tad tā vietā, lai sāktu aurot tā, ka kaimiņi sauc policiju / bāriņtiesu vai tml., ir bijis, ka izdzeru puspudeli alus un spēju uz to visu paraudzīties drusku filozofiskāk un pofigistiskāk, tas nav nekas slikts. Tas, ka, protams, varbūt labāk to visu risinātu kaut kāda terapija, ir cits jautājums. Bet šobrīd šķiet, ka pie mana dzīves ritma nokļūšana līdz terapijai manī īstermiņā radītu 2x vairāk stresa, nekā tā terapija ilgtermiņā spētu noņemt..
Tb es nesaku, ka jāķer pēc glāzes/pudeles katru reizi, kad bērns neklausa, bet jā - novērojums tāds ir, ka dažreiz tāds īstermiņa/momentāns nervu atslābinātājs noder tīri labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2020-06-26 13:37 (saite)
saprotu. bet ir labākas narkotikas, diemžēl, pārsvarā gadījumu, nelegālas. (:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?