mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2020-06-26 08:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:amf, dzira, svētki

Māmiņu forumā bieži tiek uzdots jautājums, kur nopirkt lētu alkoholu vairumā. Daudz ekspertu, dažas svētku dzērienu patēriņu rēķina pēc tādas formulas: 0.7 rums uz meiču, 1 l viskijs uz čali, katram 1 šampis + pieklājīgs daudzums šnabja



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2020-06-26 12:52 (saite)
nu man, piemēram, alus,, saldējums, siers, piparkūkas, zirņi, pupas, plūmes, ķirši, ābolu sula - dažādas garšu atkarības, kas patīk, ko var rīt lielos daudzumos.. Nevis lai nezinu kādu "efektu" panāktu, bet vienkārši garšo. Tas, ka cenšos to visu (alu u.tml tai skaitā) sabalansēt kaut kā tai savā ēdien/dzērienkartē, tas ir cits stāsts. Man teiksim prieks par tiem, kuri varbūt ar domu par veselīgāku dzīvi spēj atteikties no visādām šādām "atkarībām". Es negribu. Tb es cenšos ēst&dzert veselīgi, bet tā, lai man garšotu. Mūļa pieliešana imho neiet zem "veselīgi", viens aliņš - nu tā, ne īpaši sliktāk par pāris saldējumiem vai kilo ar plūmēm (kas ar no cukura viedokļa nav nekas spožs, bet nu vismaz pieciešami).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2020-06-26 13:08 (saite)
nujā, man nekāds alkohols nekādā formā nekad nav garšojis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2020-06-26 13:20 (saite)
Tikai dzēri agrāk, za kompāniju? :D Nu tur laikam atšķirība, jo es vienmēr cik sevi atceros esmu dzērusi, jo garšoja. Ja negaršoja vai negribējās, arī nedzēru, kaut arī biju varbūt vienīgā tai brīdī visā kompānijā, kas nedzēra. Un tāpēc arī turpinu tādā pat garā vienīgi krietni vairāk piedomājot pie daudzumiem, jo nu, pat, ja garšo, tomēr vajag kaut kādu mēru :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2020-06-26 13:36 (saite)
sāku, jo tas bija stilīgi. turpināju, jo esmu izteikti adiktīvs. un spēju izdzert baisus daudzumus un nekrist. kroč, fui.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nova
2020-06-26 14:55 (saite)
Es arī agrāk domāju,ka man garšo alus,jo,nu, garšoja. Kad pusotru gadu neesmu dzērusi neko stiprāku par kefīru, redzu, ka tufta tas viss. Skatos uz alu un negribas. Tātad ne garšā lieta. Ja garšotu,tad siekalas tecētu,redzot, ka citi dzer.bet netek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2020-06-26 16:16 (saite)
lūk!
dod mazam bērnam jebkādu alkoholisku dzērienu, kurš neko nezin par alko burveklību, un viņš to spļaus ārā, jo pretīga žļurga. protams, to var labot ar krietnu devu cukura, bet ar cukuru daudz ko var padarīt itkā garšīgu, tākā neskaitās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2020-06-27 00:58 (saite)
es 15 gadu vecumā paziņoju senčiem, ka jāņos dzeršu alu. Jo man garšoja! Nezinu, kad - kā biju pagaršojusi, jo nu tēvs arī šķiet alu dzēra 1x gadā - uz jāņiem, un nekādi alkoholisie dzērieni/bērnu šampanieši utt, mums mājās arī nebija. Ļoti reti (reāli 1x gadā vai tml.) tik kkas alkoholisks lietots, i tad laikam 50g glāzīte uz cilvēku max..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2020-06-27 06:37 (saite)
tu grauj manas ilūzijas.
nunekas gan jau kkas tevi bija ietekmējis bezapziņas līmenī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?