mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2020-03-20 13:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:karantīna, mediņi, skola, tiešsaiste

ok, e-klases mācību norise vēl tā - Eiženam būs jābūt stundu tiešsaistē ar katra priekšmeta skolotāju un jāpilda materiāli. bet mūzikas skolas attālinātā mācīšanās jau ir kaut kas - mājasdarbi watsappā, skaipa sesijas ar etīžu un āriju spēlēšanu. bet kā konferences zvanus taisīs ansamblis un orķestris, to es vēlos piedzīvot!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daria
2020-03-20 15:35 (saite)
oho, jums tieshsaistes maaciiba ir nopietnaa liimenii

mums atsuutiija pdf failus ar uzdevumiem, rekomendaacijas dienas plaanam un teica, ka katrai gjimenei jaadara tik daudz, cik vinji var, lai paaraak sevi nenoslogotu, un ka vinji negribot, lai beerni seezh n stundas pie datora, taapeec taadu online stundu neesot

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2020-03-20 16:19 (saite)
katram jāatver savs eklases konts, pa vīkendu jāapmāca ielogoties un čekots pastkasti, un norādītajās stundās jāsēž pie datora saziņā ar skolotāju, kam srundas beigās jāiesniedz izpildīts uzd. vai atskaite. t.sk SPORTĀ

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daria
2020-03-20 16:40 (saite)
Ljoti eleganti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daria
2020-03-20 18:28 (saite)
Mums skaitās, ka neko jaunu šajā laikā nevar pieprasīt apgūt. Kaut ko varēs vasarā atstrādāt, bet tikai līdz 19.jūn. T.i., laikam sanāk, ka visi skolēni vienkārši pazaudē šo laiku mācību kontekstā? Mazliet jocīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smejmoon
2020-03-21 07:02 (saite)
Dīvaina jums skola. Pat par Khan academy nav dzirdēts?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pet
2020-03-22 22:22 (saite)
Tāda pieeja šķiet balstīta uz naivu wishful thinking par to, ka pēc šīm pašreiz pasludinātajām pāris nedēļām viss atgriežas parastajās sliedēs un tad ir iespējams tās pāris nedēļas pārcelt uz jūniju... bet nekur nav zvanīts, ka tā būs.

Mums universitātē savukārt ir vadoši norādījumi pašreizējos kursus organizēt izejot no pieņēmuma, ka pēc 14. aprīļa izglītības "pauzi" droši vien pagarinās, un ka ir iespējams, ka šajā mācību gadā neviena klātienes nodarbība vairs nenotiks; attiecīgi nekādas būtiskas atlikšanas (izņemot pāreju neizbēgamo haosu), visa viela un arī pārbaudes darbi jāplāno tā, lai to var realizēt attālināti.

Tā ka ja kāda skola pagaidām iet ar pieeju "bez jaunās vielas", tad tas tikai nozīmē, ka 14. aprīlī viņi būs pie sasistas siles, ka ne tikai būs iekavēta viela, bet arī nebūs izveidota/iztestēta/izkoriģēta/pierasta sistēma, kā to vielu attālināti mācīt. Tas viss prasa laiku un darbu, daļa skolu šo te "brīvlaika" nedēļu aktīvi veltīja tam, lai tai pārejai gatavotos; attiecīgi ja rēķinās, ka nu tikai 14. aprīlī klātienē sāks atgūt iekavēto un izrādās, ka tad epidēmijai tikai pīķis sākas, tad skolēni var pazaudēt nevis pāris nedēļas bet bezmaz visu semestri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?