Pet ([info]pet) rakstīja,
Tāda pieeja šķiet balstīta uz naivu wishful thinking par to, ka pēc šīm pašreiz pasludinātajām pāris nedēļām viss atgriežas parastajās sliedēs un tad ir iespējams tās pāris nedēļas pārcelt uz jūniju... bet nekur nav zvanīts, ka tā būs.

Mums universitātē savukārt ir vadoši norādījumi pašreizējos kursus organizēt izejot no pieņēmuma, ka pēc 14. aprīļa izglītības "pauzi" droši vien pagarinās, un ka ir iespējams, ka šajā mācību gadā neviena klātienes nodarbība vairs nenotiks; attiecīgi nekādas būtiskas atlikšanas (izņemot pāreju neizbēgamo haosu), visa viela un arī pārbaudes darbi jāplāno tā, lai to var realizēt attālināti.

Tā ka ja kāda skola pagaidām iet ar pieeju "bez jaunās vielas", tad tas tikai nozīmē, ka 14. aprīlī viņi būs pie sasistas siles, ka ne tikai būs iekavēta viela, bet arī nebūs izveidota/iztestēta/izkoriģēta/pierasta sistēma, kā to vielu attālināti mācīt. Tas viss prasa laiku un darbu, daļa skolu šo te "brīvlaika" nedēļu aktīvi veltīja tam, lai tai pārejai gatavotos; attiecīgi ja rēķinās, ka nu tikai 14. aprīlī klātienē sāks atgūt iekavēto un izrādās, ka tad epidēmijai tikai pīķis sākas, tad skolēni var pazaudēt nevis pāris nedēļas bet bezmaz visu semestri.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?