mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2019-05-15 16:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:smašīnas

mašīnu cilvēkiem liekas, ka stundu kavēt ir pilnīgi ok. saucas mašīnu cilvēks piedāvāja skolotājai atvest krāsas no Cēsu līdz miera ielai, visi talcinieki stāv stundu, gaida krāsu. es tās jau 700 reizes būtu atvedusi pa vienai ar riteni.

es būtu pa šo stundu nopelnījusi pardemsit eiro
jūtos apzagta



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2019-05-16 21:27 (saite)
tur jau tā lieta, ka dēļ propkām sorrī šobrīd dienas laikā tu nevari no savas Salaspils 20min laikā nokļūt līdz Cēsu ielai, un vēl pagūt noparkoties, nepārkāpjot visus iespējamos ceļu satiksmes noteikumus. Tā kā nevajag pārspīlēt, ok? Man šķiet pat nakts laikā to nevar izdarīt, jo luksoforos anyway nedeg zaļais visu laiku, pat, ja ielas ir pilnīgi tukšas.
Bet dienas laikā ātrums Rīgā vispār ir ilūzija, es tieši ievēroju vakar, ka braucu ar auto bez 9min 16os pa Nīcgales ielu (bija doma uz 16iem pagūt uz bd Saharova ielā). Nepaspēju. Pacilāju atmiņā, ka ar velo man pietiek būt bez 9ām minūtēm pie Matīsa kapiem centra pusē un es vēl varu paspētu uz to pašu BD Saharova ielā un vēl paliek pāris min. rezervē. Šodien biju bez 10 minūtēm 18os vēl centra pusē pie Matīsa kapiem. Vēl rezervē palika pāris minūtes pēc velo pieslēgšanas. Tur patiesībā ir tikai 3+km, bet ar auto tie ir jābrauc vismaz minūtes 15-20, jo vnk visi auto visur stāv, ar velo tās ir 7-8min.
Es nerunāju par pilnu auto ar bērniem (kur auto sanāks arī lētāk kā sabiedriskais, btw), bet krāsas bundžas jau nu gan var atvest arī ar velo, jo īpaši, ja tas ir kravas velo.
Un, protams, te es atkal nerunāju par 4iem bērniem, bet vienu bērnu var mierīgi vest arī drānķīgos laika apstākļos - attiecīgi saģērbtu utt.. Mans bērns cik nobraukāja pa ziemu arī izcili sūdīgos laika apstākļos beņķī, nevienu reizi no tā nav saslimis vai kaks viņam noticis.. Es tur citreiz drebinājos, kad biju nenovērtējusi laika apstākļu bardzību, bet bērns nekādus iebildumus necēla. Neteica, ka grib ar auto labāk vai tml.
Es ar auto braucu tad, ja vnk saprotu, ka mums kulšanās uz punktu B ar sabiedrisko vai velo ir mēreni neiespējama kaut kādā noteiktā laika posmā. Bet tad es pēc iespējas tai autobraukšanai pa centru izvēlos laiku, kad satiksmes nav (tā ir mazāka)..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?