mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2019-05-15 16:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:smašīnas

mašīnu cilvēkiem liekas, ka stundu kavēt ir pilnīgi ok. saucas mašīnu cilvēks piedāvāja skolotājai atvest krāsas no Cēsu līdz miera ielai, visi talcinieki stāv stundu, gaida krāsu. es tās jau 700 reizes būtu atvedusi pa vienai ar riteni.

es būtu pa šo stundu nopelnījusi pardemsit eiro
jūtos apzagta



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lauwa
2019-05-16 11:18 (saite)
Tāpēc, ka mums riebjas Rīga ar visām tām cilvēku masām un auto. Un mēs negribam dzīvot dzīvoklī, mums vajag māju ar pagalmu. Iespējams derētu arī māja Rīgā kādā klusākā rajonā, bet finanses ir ierobežots resurss.
Vispār mēs labprāt dzīvotu arī dziļos laukos meža maliņā, bet bērniem vajag skolu, vīram darbs ir Rīgā (un tas arī ir vienīgais iemesls, kas mūs tur pie tās Rīgas) un tad nu esam atraduši sev to patreiz ideālo variantu.
Mēs paši lemjam, kas mums ir labāk, nevis kaucam uz visu pasauli cerībā, ka tā mainīsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2019-05-16 11:23 (saite)
nu, lūk, un man riebjas tie, kas Rīgu padara par nedzīvojamu pilsētu. atnāk piedirš svešu pagalmu un mājaspriekšu, un brauc uz savu meža stūri elpot svaigu gaisu.
ja visi, kas var un kad var, pārietu uz divriteņiem, Rīgā pietiktu vietas vēl ļoti daudziem cilvēkiem un zaļiem pagalmiem.
katrs var, protams, izvēlēties savu lifestyle, bet ja tas traucē citiem, tad par viņu arī attiecīgi padomās un izturēsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauwa
2019-05-16 11:30 (saite)
Ja visi tie vajadzīgie kantori nebūtu sabāzti Rīgas centrā, tad tur neviens arī nelīstu. Galvaspilsētas centrs ir un paliek galvaspilsētas centrs, ja gribas tur dzīvot tad ir jāsadzīvo ar to, kas tur ir. Ja tavs lifestyle ir dzīvot centrā, tad izbaudi to centra drūzmu nevis pieprasi pilsētas centrā zaļu meža stūri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2019-05-16 11:33 (saite)
ir Rīgas izmēra pilsētas, kurās ir gan kantori, gan zaļi stūri, un viņi šo problēmu ir atrisinājuši jau pirms 50 gadiem, drusku pademostrējot un pademolējot smirdkastes savās ielās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauwa
2019-05-16 12:27 (saite)
Pilnīgi interesanti, kura ir tā Rīgas izmēra pilsēta, kur nav auto. Ne tā, ka vecpilsētā vai kādā ielā uz kādu laiku, bet vispār. Arī tādā biroju rajonā, kāds ir tev apkārt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2019-05-16 12:31 (saite)
tādas pilsētas ir, piemēram, Amsterdama un daudzas citas Holandes pislētas, kur mašīnas brauc pa maģistrālēm, bet centra dzīvojamos rajonos pa retai un harmoniski dudina mazā ātrumā un palaižot riteņbraucējus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?