mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2019-05-15 16:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:smašīnas

mašīnu cilvēkiem liekas, ka stundu kavēt ir pilnīgi ok. saucas mašīnu cilvēks piedāvāja skolotājai atvest krāsas no Cēsu līdz miera ielai, visi talcinieki stāv stundu, gaida krāsu. es tās jau 700 reizes būtu atvedusi pa vienai ar riteni.

es būtu pa šo stundu nopelnījusi pardemsit eiro
jūtos apzagta



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2019-05-15 22:19 (saite)
no juglas? Come on~ Tur pat neko nemēģinot vēl pa ceļam paspēt, var nepaspēt. šobrīd tak mēmās šausmas notiek uz tām ielām. Ar visu manu - teiksim godīgi - nekaunīgo braukšanu un līdzšanu caur visiem pagalmiem, kur tik var izlīst, es rēķinos, ka ceļā dārziņš - darba paies savas 55minūtes (ar velo tās būtu 25as), bet nu es nesolītu, ka "tūlīt būšu". Gluži otr;adi - ar velo es sasolu, ka tūlīt, tūlīt, un tad tešos kā aptrakusi. Ar auto jau nekur diži neaiztesīsies. JA visi stāv tad stāv, un to nevar ne paredzēt, ne ietekmēt.
Bet tev 100% piekrītu par to, ka come on - 2us kvartālus bezmaz braukt ar auto pa tām ielām - tur ne noparkoties, ne kkur azbraukt, ne nogriezties kur vajag utt.. skaidrs, ka ar velo īsie attālumi centrā ir DAUDZ ātrāki (es pat Elizabetes iela - stomatoloģijas institūts esmu sen sapratusi, ka ar velo ir ātrāk. Jo ar velo tās ir 15-20min kopā, a ar auto, kamēr aizej līdz auto, kamēr aizbrauc, kamēr noparkojies, kamēr aizej līdz SI..
A cilvēki - ir tāda suga, kas nekad nepateiks: sorrī - būšu nezinu pēc stundas, divām, jā kavēju, varu būt pēc 1h vai varu nebūt. Nē, viņiem visu laiku ir "tūlīt būšu", vel 5min, vēl 5min, utt.. Vienalga - ar kādu transporta veidu viņi pārvietojas. vot tādus gan gribas drusku piekaut. Jo nu, ja es es zinu, ka man ir stunda, pusotra laika, es varu atrast ko citu darīt vai meklēt citu risinājumu, ja vajag steidzamāk, nevis neko nesāku, jo "tak tikai 5min"..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?