mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2018-11-28 18:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:amf, smašīnas



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2018-11-28 19:17 (saite)
nu... man jau sen šķiet, ka cilvēka attieksme pret citiem po žizņi teju visuzskatāmāk izpaužas viņa uzvedībā pie stūres. nevajag pat iepazīties, lai šis tas jau būtu skaidrs. protams, var būt visādi emergencies, taču ne vairumam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2018-11-28 19:21 (saite)
tas, ka pieaugšajam šīs situācijas var likties kinda ok, es saprotu - nu, pabrauca priekšā, kad biju jau uz pārejas. nu apstājos.
bet kas ir tas, ko man paskaidrot bērnam? jo parastie noteikumi "paskaties pa labi un pa kreisi, un ja mašīnas nav tuvumā, tad ej" īsti nedarbojas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2018-11-28 19:30 (saite)
nodemonstrējiet inerci, pastāstiet, ka tāda ir arī šādām kastēm uz riteņiem (ar velo arī tas darbojas, kad strauji bremzē no laba ieskrējiena, tikai kaste uz riteņiem aizslīd tālāk). un ka vispirms jāpagaida, līdz kaste ir kārtīgi apstājusies, tikai tad var iet. pastāstiet arī, ka autovadītāji var būt dažādi, aizdomājušies, slimi, vienkārši ne pārāk gudri, tāpēc ir jo svarīgāk pagaidīt, līdz kaste ir apstājusies.

man ir žēl, ka ir pieaugušie, kuriem bērns pie pārejas/luksofora nav pietiekams iemesls, lai paši uzvestos labāk, bet tā, domāju, tad ir diezgan skumja auditorija, no kuras ir vērts uzmanīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2018-11-28 19:32 (saite)
nu viņs to visu zina pa lielam, pats ir velo braucējs ar stāžu un loti uzmanīgs, bet pāreju viņš šķērso panikā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2018-11-28 19:34 (saite)
(piedod arī, ka sanāk, ka tipa ar tevi asi diskutēju, es zinu, ka tu esi labs braucējs un noteikti lielākā daļa cibiņu tādi ir, bet fak, tas nedarbojas. piem., šarlotes ielas pāreja vispār ir atcēlusies, kops apsniga, lai arī zime tur ir..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]justmy2cents
2018-11-28 22:11 (saite)
Tā varbūt ir laba pamācība izdzīvošanai situācijā, kurā šoferi ir neaprēķināmi un kretīni.

Bet tas nekādi neleģitimizē šoferu uzvedību. Ja tu, šoferi, tuvojies pārejai, un apkārtne nav 100% pārredzama, tad tev ir jāsamazina ātrums arī tad, ja neesi vēl nevienu ieraudzījis. Ja ir slidens, tad divtik jāsamazina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?