mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2018-10-16 08:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:nobrauktuve, smašīnas

1 smašīna apstājas mūs palaist pār pārbrauktuvi, citas izmanto gadījumu, lai viņu apdzītu uz tās, tikko paspēju paraut malā simo ritenīti, jo neticēju, ka tiešām brauks virsū.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2018-10-16 11:37 (saite)
kad ciemojās Tamami, man nācās viņu turēt aiz rokas, jo viņa gāja pāri krustojumos, nepieļaujot domu, ka viņu nelaidīs. jo dzīvo pasaulē, kur norma ir piebremzēt un piedāvāt gājējam šķērsot ielu pat, ja viņš vēl nav izdomājis, vai vispār grib tikt otrā pusē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2018-10-16 11:44 (saite)
jā, man arī nav saprotams. Parasts, viens cilvēks - kājāmgājējs taču ir "noklusētais iestatījums", mēs visi tādi esam un automobilis ir tikai īslaicīgs paplašinājums. Kāpēc personas, iesēžoties automobilī, pārstāj filtrēt realitāti? Kā arī, pārvietojoties ar automobili, personas tāpat ātrāk nokļūst no punkta A punktā B, nekā kājām gājējs, attiecīgi, vai ir tik bezgalīgi grūti tās pāris sekundes būt laipnam un dot priekšroku ar automobili neaveltītajiem, mazāk aizsargātajiem (velo) un lēnākajiem (kājas)?

Protams, es nerunāju par gadījumiem, kur velosipēdisti vai kājāmgājēji neievēro satiksmes noteikumus un apdraud līdzcilvēkus ar savām sūdīgajām izvēlēm, betbet, runa ir par principu. un auto ir ļoti priviliģētā stāvoklī, kam būtu jānāk ar paaugstinātu atbildības sajūtu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sarkanvilks
2018-10-16 13:36 (saite)
vienmēr pieļauju, ka būtnes, kas piedalās satiksmē nav cilvēki. un nemēginu no psihopātiem prasīt to, kas viņiem nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?