mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2018-10-10 14:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:lepna

abi bērni no rīta parādīja apbrīnojamu pienākuma apziņu un pašdisciplīnu: Simo apņēmīgi pateica pirmo teikumu vajadzības izteiksmē "man jāiet uz dārziņu" un pat piekrita doties uz to šaušalīgo sportu Olimpiskajā centrā. savukārt E, kurš vakarā bija nolicies ar migrēnu, bet no rīta piecēlies ar nelabu dūšu, tomēr piekrita aiziet vismaz uz pirmajām stundām un diagnosticējošo darbu, un palika līdz galam. es pabeidzu 2 rakstus.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2018-10-10 22:33 (saite)
migrēna? Tik mazam? :O Par ko tā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2018-10-10 22:34 (saite)
es nezinu, es to patvaļīgi saucu par migrēnu, ja sāp galva un ir slikta dūša.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauwa
2018-10-11 09:56 (saite)
Var būt arī bērnam migrēna. Bet ar ārstu gan par šo vajag parunāt, īpaši ja bieži, lai pārbauda tomēr vai nav kas cits.
Man migrēnu oficiāli pierakstīja tikai ap 15 gadiem, kad pusi mācībstundu nevarēju atiet no skolas tuža ar plīstošu galvu, izplūdušu redzeslauku un vemšanu. Līdz tam vienkārši 'bērnam bieži sāp galva' ilgus gadus.
Starp citu, pēc tā gadījuma viens vecs doks slimnīcā ieteica vienīgo līdzekli kas man palīdzēja - tiklīdz jūt, ka sāk ņirbēt gar acīm, vajag šķīstošu upsu aspirīnu, bet jāpaspēj pirms galva sāk plīst pušu, ja paspēj, iedarbojas labi un lēkme ar to arī beidzas. Ilgi vienmēr nēsāju somā to upsu visur līdzi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2018-10-11 10:08 (saite)
es redzu sakritības tajā, ka viņam galvassāpēs parādās, kad nav bijis laika paēst, bet tad jau kļūst tik slikti, ka vairs nevar ieēst utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2018-10-12 21:04 (saite)
a ārsti ko? Man galva "no bada" sāp, ja cukura līmenis gāžas lejā.. Vemt gan man nevajag, bet vēders jocīgs ir, jo pēc tam, kad paēdu, ja neizdzeru pa virsu vismaz litru ūdens, vēderu jocīgi graiza, pūš, spiež.. Galvu dursta ar adatām, utt.. Bet nu ne tik traki kā raksti puikam..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2018-10-12 21:06 (saite)
neesmu prasījusi, man liekas, ka visiem tā mēdz būt no slodzes, nepaēšanas. brāļa bērni skolnieki vienmēr sāpošām galvām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2018-10-15 07:46 (saite)
:O
Nez, nez - es atceros, ka man galva pirmo reizi sāpēja, kad ~8u gadu vecumā dabūju smadzeņtrīci (toreiz arī bija vemšana, utt. klāt)
Un tad nākamā reize bija bezmaz 10it gadu vecumā, ko toč vēl tagad atceros.
A bd neēdu es principā neko, jo nekas negaršoja. Slodze ar reiz pa reizei bija.. Rezultātā vēders gan sāpēja diezgan pamatīgi un bieži un mamma draudēja ar kobru, bet galva gan nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2018-10-15 07:50 (saite)
mes laika jau noskaidrojām, ka esam ļoti atšķrīgi ģenetiskie materiāli :) man toties vēders bērnībā ir sāpējis kadas pāris reizes tikai pie saindēšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?