mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-03-21 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cooking with nytimes, ēdiens

polenta = normāla putra. tīri garšīgi, ja saliek parmezānu un sviestu.



https://cooking.nytimes.com/recipes/1016084-polenta-with-mushrooms-and-soy?smid=fb-nytimes&smtyp=cur



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aleja
2017-03-21 22:04 (saite)
ļoti garšīgi ir arī citronu eļļu (var pielikt citrona miziņu, ja nav eļļas) un Provansas garšaugiem (vienreiz taisīju bez laktozes vienreiz alerģiskiem ciemiņiem).

bet man tomēr vislabāk garšo ar sieru, atdzisusi un sagriezta kubiciņos :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?