mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-03-21 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cooking with nytimes, ēdiens

polenta = normāla putra. tīri garšīgi, ja saliek parmezānu un sviestu.



https://cooking.nytimes.com/recipes/1016084-polenta-with-mushrooms-and-soy?smid=fb-nytimes&smtyp=cur



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2017-03-21 21:05 (saite)
es sapratu. tahad atdzisusi tā ir stingra kā pudiņš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-21 21:06 (saite)
tad varbūt tev ir izdevies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-21 21:08 (saite)
NYT receptes jau vispār nav peļamas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2017-03-21 21:09 (saite)
es īstenībā aizvārīju un atstāju I maisit uz maza uguns, un aizgāju vest E uz dziedāšanu, satiku Simamuru uz tilta. I tikmēr bija pielējis vēl udeni, es pārnācu un iztvaicēju. bet kad atdzisa palika baigi labā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?