virginia_records ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-03-20 22:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ēdiens

rīt ēdīsim polentu ar sēnēm.
tā kā ēst gatavošana mani nespārno un ideju nav, tad vados pēc new york times ieteikumiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2017-03-20 22:55 (saite)
Risotto ir vieglāk (ar sēnēm).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-20 23:01 (saite)
vajadzīgi risotto pirkstiņi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-20 23:03 (saite)
nē, nē, īzī pīzī
vajadzīgs ir kaut kāds buljons, vistas, piemēram, bet var jau arī ņemt kubiņus
tad saber daudz siera un bērniem garšo

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-20 23:04 (saite)
šis, piemēram, izskatās labs: https://cooking.nytimes.com/recipes/1017022-mushroom-risotto-with-peas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]usne
2017-03-20 23:02 (saite)
Cik iepazinos Vikipēdija, lai gatavotu polentu, ir jābūt stipri spārnotam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-20 23:04 (saite)
es neiedrošinātos polentu
ja ar to nesaprot mannā biezputru
vajag jau vēl uzgrillēt, nē, nē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-20 23:11 (saite)
es nepretendēju uz neko īp vairāk par mannā putru ar sagrauzdētu sviestu un soju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-20 23:14 (saite)
un kur tad sēnes? vismaz sieru bērniem neliedz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-20 23:15 (saite)
viņi neēd sieru :/ sēnes - mums, tās viņi arī neēd.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-20 23:16 (saite)
bet tad kāpēc, es nesaprotu, jums pašiem jāēd tā polenta?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-20 23:20 (saite)
lai variētu putraimus. es parasti pērku bulguru, šoreiz paņēmu polentu.
tu mani mulsini. es nezinu, kāpēc vispār kaut ko, ja ēdnīcā "degunradzis" perfekts stroganovs maksā 2.6, un no tā paēdam mēs visi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-20 23:24 (saite)
Nē, tad ņem no degunradža. Gatavot ir vērts tikai tad, ja tas sagādā prieku. Pie tā strogonova taču vari satasīt klāt salātus, lai bērniem tiek kāds zaļums, un ko tur vairāk.
Es tikai par to, ka ir dažādu grūtības pakāpju ēdieni un polenta, lai arī cik to veidu nebūtu, man nešķiet tas vieglākais. Pie tam tur ir ļoti daudz gatavošanas veidu, un man pašai daža garšo ļoti, bet daža šķiet pretīga. Vārdu sakot, tas nav priekš iesācējiem. Varbūt labāk pagatavo grūbu orsotto? Arī var ar sēnēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-20 23:25 (saite)
un var jau arī parasto latviešu grūbu biezputriņu, mmmmm, ar gremzdiņiem un ceptiem sīpoliņiem. Un ja vēl šķēlīte karbonādītes klāt, un piena glāze.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-20 23:30 (saite)
un pavasara salāti, ar lociņiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-20 23:44 (saite)
nē, man jāturas pie plāna un jāgatavo to, kas avīzē. citādi atkal būs jāsāk domāt pašai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]usne
2017-03-20 23:16 (saite)
Sviestā sacept manā putru? Tas varētu būt garšīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]saccharomyces
2017-03-20 23:32 (saite)
ēst gatavošana ir viena no retajām lietām, kas pēdējā laikā mani joprojām konsekventi spārno; šovakar, piemēram, ārstēju naidīgās jūtas pret darbavietu, veganizējot savulaik no jums (kad bija tas vakariņu raidījums, sensensen) apgūto basbusas recepti. tā ka iegriezos pateikt Tev paldies par iedvesmu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-20 23:44 (saite)
tas jau I lauciņš

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?