mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-12-15 22:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:nauda

mēs nevienu gadu neesam bijuši tik biezi kā šogad, kad I strādā valsts darbu. kur jūs to naudu bāžat? droši vien benzīnā.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2016-12-15 23:46 (saite)
Jap, arī benzīnā, un tas ir viens no maniem labākajiem lēmumiem, ko neceļas rokas nožēlot. Jo īpaši, kad vajag fiksi aizvest bērnu līdz pieskatītājai pilsētas burtiski otrā galā un pēc tam traukties atpakaļ uz mājām strādāt. Vai no dārziņa mājup doties caur lielveikalu un atvilkt ne vien bērnu, bet kartupeļus, veļaspulveri un lielo virtuves dvieļu paku. Vai kad sarunā ar BKUS man pasaka, ka ir brīvs bezmaksas pieraksts pie vajadzīgā speca, bet apmēram tagad un... Gaiļezerā.

Tad vēl pagaidām privātais dārziņš. Tad komunālie, kas ziemā mēdz uzkāpt līdz 170 EUR, neieskaitot internetu un elektrību. Tad kaut kādas auklītes stundas, jo ne visi pasākumi jēdz beigties līdz 18.00. Un vēl visādi sīkumi. Kopā sakrājas diezgan nevāji, lai arī neceļojam un neinstagramējamies Bibliotēkā Nr.1, vai kas nu tur šobrīd sadaļā "kruta" ir aktuāls.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-12-15 23:51 (saite)
es jau sapratu. vnk izbrinija, ka kads komenteja, ka maz esot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2016-12-15 23:54 (saite)
zini, šis īstenībā izskatās pēc reāli interesanta darba. es pat paskatījos ss-kā dzīrokļus Čiekurkalnā :) bet nu tur arī visi ir ap 300 EUR. bet nepārvācoties sastrēgumu laikā būtu stunda no bērna un stunda līdz bērnam (t.i., dramatiski pieaugtu viņas dārziņā deponēšanas stundas). vārdsakot, vIsSss Ir SaREžģĪtI :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-12-15 23:57 (saite)
chierii ir ari par 200 patiesham norm, un tu vienmer pus5 butu briva no raizem un domam. tu to vnk esi pelnijusi! darzini ari tajaa galaa ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2016-12-16 00:00 (saite)
nu viss, šas Ciba uz rītdienu sagatavos 15+ pieteikumus :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2016-12-16 00:00 (saite)
Man liekas, ka ceļot vai iet uz restorāniem ir normāli, nevis kaut kā īpaši kruta. Ja pietiek naudas, tad cilvēki, visbiežāk, ceļo un iet uz restorāniem, jo viņiem to patīk darīt. Manuprāt, par to nav jājūtas vainīgam arī tad, ja kādreiz iepublicē kādu bildi instagramā vai feisbukā vai kur nu tur.
Bet nu OK, es jau saprotu, ka publiski ir pieklājīgi tikai ciest un žēloties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2016-12-16 00:04 (saite)
nē, kāpēc, es arī ļoti, ļoti gribu ceļot. zinu pat, uz kurieni. un lai man atlikušajā mēnesī nekas slikts par to nebūtu :) un bilžu publicēšanai arī nav ne vainas, ja ir kaut kas interesants, ko parādīt, nevis tikai tāpēc, lai būtu iemesls ietagot ekskluzīvo lokāciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?