mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-09-21 09:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Domāju, kā rīkoties, lai E netiktu iesaistīts kautiņos, kas bērnudārzā ir puišu norma, bet viņš nekad nav to darījis. Ja var atzīmēt bērna alerģijas un "veģetārietis", vai es varu kaut kur atķeksēt "pacifists"? lai audzinātāja mazliet uzmet aci, ka viņam nepiedāvā sitienus, jo esam aizlieguši sist pretī.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]viinogas
2016-09-21 10:54 (saite)
necepini mani :))))
es nupat runāju ar psihter par šo tēmu un man salikās pa plauktiem - 1) domā par dēlu nevis par attiecībām ar audzinātāju, no tā izriet, ka nevis audzinātājas labsajūta ir svarīga, bet dēla; 2) viņš noteikti nav vienīgais, kuru dunkā; tu taču nevari ļaut kaušļiem aiziet pasaulē nesodītiem - turpināt dunkāt dārziņā, pēc tam skolā, pēc tam uz ielas? labāk ar viņiem strādāt laicīgi, t.i. tagad un visu pasaules bērnu vārdā!
no sākuma ieminies audzinātājām, kaut vai paprasi, kā viņas rīkojas, kad E lūdz palīdzību, kad kāds ir dunkājis; kad audzinātāja izbrīnīsies, brīnies arī tu - kā, vai tad jūs nezinājāt? lūdzu uzmetiet aci, jo mūsu ģimenē dunkas netolerē; ja audzinātājas nepratīsies, tad nāksies iet pie vadītājas, bet arī "pofig uz audzinātājām" režīmā, jo primārais ir E un pieaugušajiem jārisina E problēmas, nevis viņam pašam kaut kāda "dzīves skola" jādabū.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-09-21 10:57 (saite)
es ieminēšos maigi. jo 1) E nav no tā īsti cietis, tikai konstatē kā neparastu lietu. 2) es neesmu redzējusi situācijas un nezinu cik lielā mērā tā ir sportiska rotaļa (?) un ko ir darījis pats E
3) es tue parasti nonāku ar dīcošu zīdaini, kas nedod īsti laiku sarunai

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]viinogas
2016-09-21 11:08 (saite)
ok, man jau arī viss izlasās biezās krāsās. maigi der, galvenais, lai vēro pagaidām. tās var arī būt sportiskas nodarbes, P ilgu laiku nemācēja nošķirt, vai kāds cits viņam iesit netīšām (kamolā visiem veļoties pa grīdu) vai tīšām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?