mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-09-21 09:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Domāju, kā rīkoties, lai E netiktu iesaistīts kautiņos, kas bērnudārzā ir puišu norma, bet viņš nekad nav to darījis. Ja var atzīmēt bērna alerģijas un "veģetārietis", vai es varu kaut kur atķeksēt "pacifists"? lai audzinātāja mazliet uzmet aci, ka viņam nepiedāvā sitienus, jo esam aizlieguši sist pretī.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2016-09-21 10:14 (saite)
vinu neaiztiek daudz, visvairāk sitot apaļīgo Gabriēlu, E ir ok pozīcijā. bet meitenes neaiztiek! lūdzu, tad lai dauza arī meitenes, kas par diakrimināciju. tad droši vien gan audzinātājas iejauktos. jo?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2016-09-21 10:18 (saite)
es neteicu, ka ir ok aiztikt puikas un nav ok aiztikt meitenes. ideālajā pasaulē nevienam nevienu nav jāaiztiek. vienkarši manā laikā vēl bijs stingri iesakņojies (ieaudzināts) priekšstats, ka ar meitenēm nekaujas. neba tur "daiļais dzimums" vai "dāmas", bet nav pačotīgi.

audzinātājām (E gadījumā) būtu jāiejaucas vienmēr un katru reizi, kad kāds kaujas, protams. un par to tad arī vajadzētu runāt. varbut pat ne tik daudz par to, ka E. ir pacifists, bet par kaušanos grupā vispār, arī par Gabriēlu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-09-21 10:20 (saite)
es pacifistu minēju, jo saskatu neatbilstību vērtībām - ka veģetārieti sāk ņemt vērā, bet nesitēju vēl nē, lai gan veģ. ir vēl specifiskāka lieta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2016-09-21 10:21 (saite)
Ok.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?