mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-09-21 09:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Domāju, kā rīkoties, lai E netiktu iesaistīts kautiņos, kas bērnudārzā ir puišu norma, bet viņš nekad nav to darījis. Ja var atzīmēt bērna alerģijas un "veģetārietis", vai es varu kaut kur atķeksēt "pacifists"? lai audzinātāja mazliet uzmet aci, ka viņam nepiedāvā sitienus, jo esam aizlieguši sist pretī.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2016-09-21 09:28 (saite)
aizlieguši ne aizlieguši, bet mans bērns 2.klasē atklāja, ka sitieni reāli strādā un kļuva par kausli. Līdz tam mācītais un ievērotais "nedrīkst aiztikt cita cilvēka ķermeni, ja viņš vai viņa nav tev to ļāvis; ne sitot, ne mīļojot" etc. darbojās līdz brīdim, kad vislabākais veids kā izvairīties no tikšanas sistam, ir sist pretī un sist visstiprāk :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-09-21 09:29 (saite)
bet par pacifistu doma laba - ieraksti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2016-09-21 09:30 (saite)
nu tieshi tapec. no zila gaisa jau vins to neiemacijaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-09-21 09:36 (saite)
tā kā skolā šīs situācijas rotas un tiek risinātas ļoti daudzveidīgi (skolotāji pamana vai nepamana laicīgi, risina pēc būtības vai nerisina, iesaista palīgpersonālu vai neiesaista etc.), tad pagājušajā gadā rakstījām iesniegumu skolas sociālajam darbiniekam un psihologam, lai strādā ar E un ar pārējiem bērniem, skolotāju ieskaitot, taču tas netika darīts sistemātiski un šogad domājam kādu plānu B, jo, nu, kaušanās reāli strādā..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?