mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-08-23 14:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bērniņi

es nezinu, ko es ar tiem bērniem daru, ka man viņi nebrauc ratos, nepieņemas svarā, kā nākas, un raud un raud.
es knapi tiku līdz tērbatas/bruņinieku, un atpakaļ jau skrējām visi raudādami. nekādas lētās grāmatas nedabūjām, bet citas tur stāvēja pļāpādamas rindās ar ratiem un slingiem.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2016-08-23 23:56 (saite)
Vienkārši nepaveicās zīdaiņu loterijā http://well.blogs.nytimes.com/2016/03/14/some-babies-are-just-easier-than-others/ Kaut kādā mērā gan jau arī Tavējo varētu pieradināt pie stabilāka režīma, bet nav tā, ka ar kaut kādiem brīnumlīdzekļiem nervozu negulētāju var pataisīt par ratos guļošu chill bēbi. Un, ja vēl ir otrs, kuram sava dzīve un prasības, tad pavisam grūti. Es reāli pakārtoju visu dzīvi J miega režīmam, tiklīdz sapratu, kā tādu var vispār dabūt (sākumā likt gulēt ik pēc 2 stundām, pēc tam pāriet uz 2-3-4 (mūsu gadījumā 3-3-4)), bet nezinu, kā tas būtu iespējams, ja mājās ir lielāks bērns, kas vēl neiet dārziņā.
Ar 6 mēnešu vecu var mēģināt sleep training, bet nu atkal - dažiem tas tā arī nepalīdz, un vecākiem jābūt reāli stipriem nerviem, lai pēc 5 minūtēm nemestos bērniņu glābt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-08-24 07:57 (saite)
šonakt mēģināju viņam uzreiz neaizbāst muti ar pupu, bet tas rezultējās E uzmodināšanā, un to mēs neviens negribam, ka vampīrs 2os nolaižas un sāk tusiņu ar mazo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2016-08-24 21:28 (saite)
Nu ja tā, tad būtu E ar I kaut kur jāaizsūta un tad jātaisa mazajam gulēšanas bootcamp :) Bet paskaties, kā ar to ēšanu, var jau būt, ka tiešām triviāli palīdzēs piebarošana (ja ne ar maisījumu, tad brīdī, kad pa īstam sāks ēst lielo cilvēku ēdienu).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-08-24 21:30 (saite)
es jau viņam dodu naktsputras burciņu. bet viņš ļoti konkrēti pieliek punktu ēdienreizēm pēc kādas 7. karotes, aizgriežoties un aizmetot saturu pa gaisu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?