mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2015-12-04 18:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:alvis

sliktāk par visiem delfu komentētājiem kopā ņemtiem:
http://www.tvnet.lv/izklaide/skatuve/586910-protestejot_pret_vacijas_atvertibu_begliem_hermanis_pametis_darbu_hamburgas_teatri



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]asiize
2015-12-04 23:30 (saite)
Bet arī tās kontroles ir nedaudz mūsu iedomātā drošība. Vismaz pirmajās ziņās pēc Parīzes bija par to, ka radikalizācija notiek aizvien straujāk, vienam Parīzes šāvējam bija izvilkta bilde, kur viņš vēl pirms pusgada čilo pie baseina ar kokteiļiem, arī par to, kurš laikam aizbēdzis, ģimene teica, ka viņš vēl nesen esot "bijis normāls". To radikalizācijas potenciālu jau neviena bēgļu pārbaude nenoteiks. Tā kā, manuprāt, paliek tikai cilvēcība, atvērtība, izglītība, mīlestība - tā, lai aizvien mazāk izmisušu dumju prātu, ar kuriem ātri un viegli manipulēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2015-12-04 23:37 (saite)
Jā, es tev pilnīgi piekrītu. Tikai varbūt tā ir tāda neiespējamā misija.
Interesants raksts bija nesen delfos (ārzmeju, tulkots vai pārstāstīts) par daesh ideoloģiskajiem pamatiem. par to, ka maldīgi ir uzskatīt, ka šī organizācija vairāk balstās politikā kā reliģijā. Nevarēšu te pārstāstīt, bet varbūt internetā vēl pieejams. Tas ir totāls reliģiskais fanātisms, kas balstās 7.gs. postulātos, un pret reliģisko fanātismu cīnīties varētu būt ļoti grūti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2015-12-04 23:47 (saite)
zini kā, franči jau sen ar šo dīlo kā drošības problēmu nr.1. viņiem mūsu Putins un Ukraina bija tālas otrās šķiras ziņas. sabiedrība jau sen zina gan draudus, gan jūt aizdomas un protestu, bet tik un tā turpina integrēt, uzņemt. tad jau franču un pārējo Rietumi politiku arī vajag boikotēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?