mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2015-10-13 22:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bijām aizvilkušies līdz Rīgas vingrošanas skolai, kas mums tepat blakus. administrācija teica, lai tik nākam uz treniņu, tad arī piereģistrēs. bet grupa izrādījās pilna, un labi, ka tā.
maza maza pārkurināta ģērbtuvīte, daudz daudz slāvu ķōķu. visi svīst, visi gaida. apkārt tikai raz dva tri, raz dva tri. es laikam drusku biju pārvērtējusi savu spēju būt par hokeja mammu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aleja
2015-10-13 23:53 (saite)
es tur gāju, kad man bija, šķiet, kādi septiņi, astoņi gadi, bet brālim toreiz tātad bija kādi četri vai pieci. tas bija ļoti jokaini, viņš bija maziņš (nu, četrgadīgs) un supermuskuļots, ar normālu sešpaku.

es pārstāju iet, jo tur kaut kas mainījās un uz brīdi izbeidzās, turklāt es dabūju plaušu karsoni un ilgi slimoju. un vecāki kaut kā izdomāja, ka nav jēgas, jo es jau nebiju nekāda daudzsološa sportiste. lai gan īstenībā man ļoti patika. par to man ir daudz vairāk žēl nekā par klavierēm, kuras vecāki neuztvēra nopietni un ļāva ātri pamest. bet Pāvels trenējās līdz 14-15 gadu vecumam. bet tad pārstāja, jo tur viss notika diezgan profesionāli, un viņš nebija tik perspektīvs, turklāt pārāk gara auguma (īstenībā viņš ir vidēja auguma, bet tur vajadzēja mazākus).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aleja
2015-10-13 23:54 (saite)
un viņš tagad ir tievs, bet es resna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2015-10-13 23:59 (saite)
mana mamma gāja vingrošanā līdz kaut kādām tur medaļām, bet pēc manis palika resna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2015-10-13 23:58 (saite)
varbūt būtu bijis citādi, ja mēs būtu ātrāk attapušies, laicīgi pieteikušies, ar treneri parunājuši. šoreiz bija tā ka kaut kā no ģērbtuves reāli saspiestā pūļa viņš tika izbīdīts līdz zālei, kur visus sastādīja vienā rindā pie zviedru sienas, un tad pateica, ka jauniņos neņem un viņu izraidīja.
treneris, dzirdēju, runāja arī latviski, bet grupiņā šķita visi bija krievvalodīgie. tā būtu vēl viena probl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?